Târgu Mureş
12 Apr, Friday
13° C
TOP

Parada baloanelor cu aer cald 2011

Cu multă bucurie vă anunţ că şi anul acesta va avea loc “Parada baloanelor cu aer cald”. Din fericire pentru mureşeni, această paradă are loc la Câmpul Cetăţii, suficient de aproape de oraş pentru ca mulţi dintre noi să ajungă. Parada va începe vineri 23 Septembrie şi va lua sfârşit duminică 25 Septembrie.Pe site-ul oficial găsiţi detalii despre prgram.

La paradă sunt aşteptate echipaje atât din ţară cât şi din străinatate, să ne încânte privirile şi sufletele cu numerele pregătite. Având în vedere că evenimentul are loc la Câmpul Cetăţii, veţi avea o mulţime de activităţi care să vă ţină ocupaţi : ” puteţi să vedeţi cum se umflă un asemenea balon, puteţi mânca un păstrăv sau un gulaş, sau să beţi o bere”.

În ceea ce priveşte un zbor cu asemenea baloane, vă informez că puteţi să faceţi un zbor pe distanţă mare, pretul acesteia fiind de aprox 200 de lei. Pentru asta este necesar să vă faceţi din timp programare la nr de tel+40 743 030 608 sau la adresa de mail vandorfogado@yahoo.com. Pe lângă acest zbor pe distanţă mare există şi opţiunea unui lifting asta însemnând că “sunteţi ridicat la câţiva metri de pământ, după care balonul cu aer cald coboară, în timp ce este ancorată cu o franghie”. Preţul acesteia este de (aprox) 20 de lei şi nu necesită programare.

Aveţi aici linkul oficial al evenimentului, unde puteţi afla printre altele  care este principiul de funcţionare al baloanelor cu aer cald, dar şi ce rol au acestea în istoria zborului.

Este un eveniment care nu cred că merită trecut cu vederea, e aproape de oraş, e şi într-o zonă frumoasă, aşa că vă urez de pe acum drum bun şi distracţie plăcută.

Post a Comment