Târgu Mureş
24 Apr, Wednesday
17° C
TOP

ParAnormal@Saga

Pentru aceia dintre noi care detestă sau pur și simplu nu sunt interesați de fenomenul „Valentine’s Day”, Saga vine cu o alternativă salvatoare, un spectacol altfel.

Nu e nici Anti-Valentine’s Day, că și de asta ne-am săturat (anul ăsta cred că sunt mai multe evenimente anti- decât pro- :)), e până la urmă o întâmplare, pentru că așa e organizat turneul lui Vlad Grigorescu – Par Anormal.

De la început ni se spune că nu e nimic paranormal, pentru că „magia” din show-uri e bazată pe trucuri, la fel și „mentalismul”, concept foarte pe val de când cu concursurile de talente. Cu toate acestea, scopul lui Vlad Grigorescu este de a convinge un spectator că are puteri paranormale. Spectacolul este unul interactiv, cu un joc de-a detectivul (implicând 50 de spectatori) și o tombolă, în urma căreia se pot câștiga premii speciale sau șansa de a contribui direct la realizarea show-ului.

Interesant, nu? Dacă v-a stârnit curiozitatea, fiți la Saga (Sala Albă, pentru o mai bună vizibilitate) vineri, 14 februarie, la orele 20:00. Prețul unui bilet este de 25 lei.

Biletele se găsesc deja la Saga, iar achiziționarea biletului înseamnă și rezervarea unui loc în sală, deci grăbiți-vă dacă vreți locuri bune! Participanții vor avea intrarea liberă la party-ul de după, unde toți îl vor căuta pe Cupidon, viu sau mort (așa zice afișul :)).

 

Post a Comment