Târgu Mureş
24 Apr, Wednesday
17° C
TOP
cineplexx

Patru filme noi la Cineplexx!

PREMIERĂ:  22 martie 

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D în limba română

GEN: Comedie, Dramă

DISTRIBUȚIE: Bogdan Dumitrache, Cosmina Stratan

SINOPSIS

Dan, 41 de ani, moare într-un accident de mașină. Ajunge în Paradis, o plajă pustie unde vremea e mereu caldă, iar berea mereu rece. Curând, însă, Dan află că nu e singur în acest loc: Laura, fata de care era îndrăgostit în liceu, e și ea aici. Vor reuși, în sfârșit, cei doi să fie împreună?

PROGRAM:

2D ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

PREMIERĂ: 22 martie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Horror

DISTRIBUȚIE: Sydney Sweeney

SINOPSIS

Cecilia, o femeie devotată complet bisericii, este primită cu căldură la o mănăstire strălucitoare din peisajul mirific al Italiei rurale. Tânăra călugăriță începe treptat să înțeleagă că noua ei casă ascunde secrete întunecate și înfiorătoare.

PROGRAM:
2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

PREMIERĂ: 22 martie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Crimă, Mister, Thriller

DISTRIBUȚIE: Karen Gillan, Russell Crowe, Marton Csokas, Tommy Flanagan

SINOPSIS

Russell Crowe este Roy Freeman, un fost detectiv criminalist cu pierderi de memorie, forțat să revină asupra unui caz pe care nu și-l mai amintește. În timp ce viața unui om atârnă în balanță pe culoarul morții, Freeman trebuie să pună cap la cap dovezile brutale dintr-o anchetă veche de zece ani, descoperind o rețea sinistră de secrete îngropate și trădări legate de trecutul său.

Având încredere doar în instincte, Freeman se confruntă cu un adevăr înfricoșător – uneori, cel mai bine este să uiți de fantomele trecutului.

PROGRAM:
2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ:BILETE AICI

PREMIERĂ: 22 martie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română, 2D dublat în limba maghiară

GEN:  Animaţie

DISTRIBUȚIE: Jonathan Bailey, Jennifer Saunders, Adrian Edmondson, Harry Capper Wright

SINOPSIS

Cea mai frumoasă zi de naștere spune povestea micului Charlie, un iepuraș care locuiește cu familia și animalele de companie, într-o casă de la marginea orașului. Ca oricine la vârsta lui, Charlie merge la grădiniță și se bucură de jocurile cu prietenii din vecini. Este obișnuit să acapareze atenția părinților, dar totul se schimbă când apare Clara, sora sa mai mică. Urmează o aventură neașteptată în care iepurașul este însoțit de prietena sa cea mai bună, Monica.

PROGRAM:

2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: BILETE AICI

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program. 

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi. 

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere. 

Post a Comment