Târgu Mureş
27 Nov, Saturday
2° C
TOP

Patru nominalizări pentru Teatrul Național la premiile UNITER

Teatrul Național Tîrgu Mureș a primit patru nominalizări pentru Gala Premiilor UNITER 2016!

Andu Dumitrescu este nominalizat pentru scenografia spectacolului Visul unei nopţi de vară realizat la Teatrul Naţional Tîrgu Mureş, Compania „Liviu Rebreanu”.

Visul unei nopţi de vară

La categoria Cea mai bună actriţă în rol principal este nominalizată Erzsébet B. Fülöp pentru rolul Mama din spectacolul Tihna la Teatrul Naţional Tîrgu Mureş, Compania „Tompa Miklós”.

De asemenea, Radu Afrim este nominalizat pentru regia spectacolului Tihna la Teatrul Naţional Tîrgu Mureş, Compania „Tompa Miklós”.

La categoria Cel mai bun spectacol a primit o nominalizare spectacolul Tihna după Attila Bartis, regia Radu Afrim, realizat la Teatrul Naţional Tîrgu Mureş, Compania „Tompa Miklós”.

Fulop_ErzsebetInTihna

Nu în ultimul rând, în cadrul Galei Premiilor UNITER, ajunsă la cea de-a XXIV-a ediţie și care va avea loc luni, 9 mai 2016 la Sala Mare a Teatrului “Regina Maria” din Oradea, va primi Premiul de Excelenţă artistul Gigi Căciuleanu, autorul spectacolelor Carmina Burana (2012) și Vivaldi și Anotimpurile (2015), la Teatrul Național Tîrgu Mureș.

Pentru a XXIV-a ediţie a Galei Premiilor UNITER, juriul de nominalizări a fost alcătuit din criticii de teatru: Claudiu Groza, Doina Papp, Cristina Rusiecki.

Post a Comment