Târgu Mureş
20 May, Monday
16° C
TOP

Patru piesuţe politice despre dușmani

 Veşti bune pentru iubitorii de teatru, Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș invită la o nouă reprezentație a spectacolului 😛 – PATRU PIESUȚE POLITICE DESPRE DUȘMANI de Székely Csaba, regia Sebestyén Aba. Reprezentația va avea loc miercuri 19 aprilie 2017, de la ora 19.30, la Sala Mică.

 Spectacolul este compus din patru fabule despre putere, convieţuire, frică, adevăr şi minciună. Din distribuția spectacolului fac parte actorii Csaba Ciugulitu, Cristian Iorga, Luchian Pantea, Andi Gherghe, Raisa Ané, Loredana Dascălu, și Georgiana Ghergu. Decorul este realizat de Lokodi Aletta, iar costumele de Hotykai Evelyn, muzica originală aparținându-i lui Cári Tibor.

Piesa a participat în luna martie la Festivalul Internațional de Teatru DESZKA de la Debrețin, urmând să fie prezent în acest an și la Festivalul Comediei Românești FESTCO 2017 și la Festivalul de Teatru Nou de la Arad

Biletele pot fi achiziționate de la cele două casierii ale Teatrului Național Târgu-Mureș (cea de la sediu și cea de la Palatul Culturii) și online pe www.biletmaster.ro.

Ne vedem acolo! 🙂

Post a Comment