Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
37° C
TOP

Peninsula Ziua 4

In ziua a 3-a n-am fost la festival…. daca o sa scrie leneșu citiți la el. UPDATE :a  scris Roxa. Fata daca ramai fara job prin bucuresti să știi că la outinmureș se găsesc bani de-o bere și-o coajă de pâine 😉

A fost cea mai faina zi de festival. De departe….  desi am avut ceva probleme in familie plus ca dimineata m-am intors de la sibiu de dimineață. Seara pe la 7-8 când am ajuns eu la festival eram mort de oboseală dar pe bune că n-am simțit.

Am trecut pe la Guess who care facea o atmsoferă ca și dacă nu erai fan al genului nu putea sa nu te prindă. erau 2-3 mii la scena respectivă(Tuborg Talent Stage).

După am mers la Hammer fall ….care sunt absolut bestiali… de la cum arată pe scenă până la muzică și spectacol…  eram în front stage cu restul ziariștilor și tot le ziceam să facem un pogo front stage că prea ne prinsese pe toți muzica. anyway pentru cunoscători le urez GIGIGI 😛

Am mai fost pe la conferințele de presă și am mai făcut și niște poze. Sharon de la within temptation arată într-un mare fel. A fost fotomodel… dar are o față drăguță…. și cântă așa cum știți cu toții. Oare știe să facă ciorbă de fasole?

În altă ordine de idei am aflat că Solistul de la HammerFall a fost actor de filme porno sometimes. După concert au ieșit toată trupa la bere prin festival și au nimerit în cortul Miert la bumpți bumpți și nu au suferit din treaba asta. și-au văzut de berea lor…  am și poză care să dovedească treaba asta 😛

Concertul Within temptations este singurul la care am stat integral…  din tot festivalul. dar aveau și niște video-uri faine pe fundal plus cel de introducere care a fost superb. Oricum m-am simțit superb duminică.

Cât despre statisticile Peninsula , da au fost 73 de mii de oameni la festival… dar niciodată nu s-au aflat mai mult de 20 de mii deodată insite. spre deosebire de alți ani când au fost poate 35 de mii deodată la festival – cred ca la prodigy a fost asa.

În plus s-a mărit foarte mult suprafața festivalului astfel că părea oarecum gol festivalul. eh… eu zic că s-au creat premisele ca să poate crește căci pe forma precedentă era foarte mare aglomerație.
Pozele le gasiti pe FB la ziua 4

în rest filmul cu ziua 4.

 

Comments (6)

 • Nu stiu daca se poate face pogo pe metal alde Hammerfall. :)) Cat despre comentariul “Oare știe să facă ciorbă de fasole?”, m-am spart. =))

  reply
 • :)) Mnoah pai, le-as accepta cu mare drag si-asa, ca Targu-Mures o fost si ramane dragostea vesnica. Stii tu, nascut, crescut aici etc. :)) Pacat ca dac-am plecat vin prea rar ca sa stiu ce se mai petrece.

  reply
  • Roar

   Buna, am o intrebare. Nu mai aveti sau nu stiti de unde mai pot face rost de poze cu Hammerfall in Miert Pub? 🙂

   reply
  • Roar

   Da stiu, de acei ziaristi intrebam..

   reply

Post a Comment