Târgu Mureş
19 Jun, Wednesday
21° C
TOP

Pentru că sunetul ajunge din difuzoare până în… Cort :)

Deşi se vehicula încă de la Peninsula, că Şuie Paparude vine din nou la Tg Mureş să mai “pună” de un spectacol, abia săptămâna aceasta a apărut anunţul oficial.
De ce abia acum? Habar nu am, prespun doar că nu era o afacere sigură şi nu au riscat să se facă de râs.

Din fericire Cortul Gallery, locul ales pentru desfăşurarea concertului, e suficient de mare să adăpostească şi spre 1000 de oameni, iar eu cred că se vor aduna suficienţi melomani, mai ales după show-ul făcut la Peninsula, unde şi cei mai sceptici (aka eu) au fost luaţi de val şi nu mai contestă nivelul de atmosferă incendiară pe care îl poate livra trupa Şuie.

Preţul biletului e necunoscut, mişcare de PR proastă, părerea mea. Prin faza asta e posibil să îşi piardă câţiva posibili participanţi, de teamă ca preţul biletului să nu fie exorbitant. Când au să declare cât costă un bilet, fără îndoială am să revin cu update.

Pe scurt: sâmbătă 22 septembrie 2012, în corul Gallery, începând cu ora 23.00 şi până se vor revărsa zorile, formaţia Şuie Paparude vine să ne explice cum stau lucrurile cu suntetul şi cu sufletul.

Deşi am declarat răspicat că nu am să mai calc în Cort, având în vedere că e totuşi concert Şuie, posibil să ne vedem pe acolo.

PS: începe Tg Muresul să vibreze din nou :), bucurie mare… unde mai pui că imediat au loc şi balurile bobocilor. Să sperăm la un “line-up” de calitate.

Cred că preţul unui bilet e 15 lei. În poză jos în dreapta, apare ceva scris mic mic, ce am dedus că ar fi preţ intrare.

Comments (3)

  • Maximus

    Paula, exista informatia oficiala a venirii lor la Targu-Mures chiar pe site, la program. Unde mai pui ca Bean a facut declaratie pe tema asta la Peninsula cand a anuntat ca vor fi din nou aici in septembrie 😛

    reply
  • Sandra Sc

    Puteti spera voi cat vreti la “line-up” decent la baluri :))

    reply

Post a Comment