Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
9° C
TOP

Petreceri de Halloween în Tîrgu Mureş

Timpul trece şi ne-am trezit că iar e toamnă. Vara aceasta a trecut într-un ritm de formula 1, dar important e să privim înainte nicidecum înapoi, cică poartă ghinion.

Şi dacă e toamnă, marea sărbătoare (nenaţională) e Halloween-ul. Pentru că nici o sărbătoare nu rămâne neexploatată la noi în oraş (summer party, first day of school party, etc) era chiar absurd ca Halloweenul să nu se regăsească în peisaj. Mai ales că oferă posibilitatea dezvoltării imaginaţiei petrecăreţilor.

 

Saga, newcommers în materie de cafenea, propun şi ei o întâlnire sângeroasă vineri 26 octombrie începând cu ora 22.00. Fie Halloween sau nu, ei au pregătit băuturi “bloody”. Să aveţi pregătiţi la voi 8 ron, taxa de intrare.

Am mai găsit şi pe pagina celor de la Kaldi (deasupra cafenelei Incanto din centru) că organizează o petrecere vineri 26 octombrie intrarea fiind liberă pentru cei costumaţi, iar adepţii stilului casual vor intra cu 3 Ron.

Square are Spooktacular All Hallows’ Evening. Ţinuta e obligatorie. Nu este intrare dar cele mai bune 3 costumaţii sunt premiate iar Marele Premiu e o excursie pentru două persoane la Bran. Petrecerea e vineri pe 26.

Fără nici o surpriză  Old City Pub găzduieşte o petrecere cu aceeaşi temă. Sâmbătă 27.10 începând cu ora 21.o0 puteţi să le călcaţi pragul deghizaţi, iar împreună cu ei “să alungaţi toate spiritele rele”. Mai sunt încă suficiente zile, în care să exersaţi mişcări de voodoo.

Se anunţă şi  Gallery The Pub, petrecerea de Halloween fiind totodată petrecerea de redeschidere a porţilor. Aceasta va avea loc în 27 octombrie ora 23.oo, astfel că aţi face bine să vă căutaţi costum cât mai repede.

 În Jazz va fi un party marca LSTGM cu PartyDj’s, pe 31 octombrie. Intrarea e 5 lei cu costum si 8 lei fără costum…  Au nişte invitaţi speciali fenomenali: amy winehouse, 2PAC, Michael Jackson, Freddie Mercury, Ray Charles şi alţii. E de neratat!

Pe data de 31  are şi Sail Halloween party. Va fi un halloween-helium-Karaoke Party cu oferte speciale la blody Marry. O sa fie Facepainting şi din partea casei Dovleac la cuptor. suna bine!

Avi Cola Anunţă sec pe data de 31 octombrie Halloween Party. Cea mai tare costumaţie primeşte consumaţie de 100 RON.

Cea mai surprinzătoare petrecere e cea de la Gold Gym. Cred că e singura sală din oraş care organizează petrecere de Halloween. Sunt foarte curios ce şi cum… intrarea e 10 lei şi costumaţia e obligatorie. Pe 1 noiembrie de la ora 17:00.

Office face petrecere cu Evil Clowns. Tema e simplă… să fiţi cei mai nasoli clovni. Nu este intrare. Vineri pe 2 noiembrie. Apreciem timingul 🙂 super inteligent.

Ultima petrecere despre care ştim noi e cea din Club Tineret. pe 2 noiembrie…  Costumaţia e obligatorie iar cei fără costum vor plăti intrarea dublu.

Momentan acestea sunt petrecerile care prezintă certitudine. Încă aşteptăm nişte răspunsuri şi vom reveni cu update. Pe lista aceasta sunt : Zanza, Incanto,Dublin.

Dacă stiţi şi voi de alte petreceri, vă rugăm daţi de ştire, iar noi le urcăm pe pagină. Vă urez spor întru găsirea costumului mult dorit.

Off topic: aş lansa o provocare prin care să se găsească un nume românesc adecvat acestei sărbători (cum sunt Dragobetele în raport cu Valentine’s day)

Poza e luată de aici.

Cei de la Dublin Irish Pub şi-au anunţat petrecerea de Halloween. Având în vedere că ei sunt printre cei mai lăudaţi cu astfel de petreceri, era chiar culmea să nu organizeze nimic. Sâmbătă 3 noiembrie, sunt puşi pe fapte mari şi bună dispoziţie. Intrarea e 10 lei cu costumaţie şi 15 lei fără.

Se mai anunţă o petrecere şi acum e vorba de ceva diferit faţă de cele anunţate: e vorba de Pool Party la Aqua Rock Spa. S-a redeschis spa-ul şi prima petrecere va fi cea de Halloween. Vineri, 2 noiembrie, începând cu ora 21.00 în cadrul hotelului President e loc de bălăceală într-un decor atent pregătit de ei. E cu intrare, aşa că studenţii posesori de Studcard vor fi taxaţi cu 15 lei, iar restul cu 20 de lei.

În data de 3 noiembrie, au anunţat şi cei care patronează Zanza, că organizeaza Halloween party. Aveţi de unde alege acum 🙂

Comments (4)

 • Kuki

  challenge accepted! 🙂

  29 noiembrie: NOAPTEA STRIGOILOR (Ajunul Sf. Andrei): se ung usile, ferestrele cu usturoi contra strigoilor; se apara vitele cu mac, sare; nu se matura de teama lupilor; dacaca este luna plina si cer senin, iarna va fi moinoasa iar daca este nor, ploaie, nea, zile vor fi mari; se fac vraji de aflarea ursitei, de noroc, de dragoste.

  30 noiembrie: SFANTUL ANDREI (Sf. Ap.Andrei cel Intai chemat): se mananca bucate cu usturoi; se tine post pana la amiaza ca sa fie iarna buna, noroc in meserii, viata si sanatate; nu se piaptana nu se pronunta numele lupului, nu se împrumuta din casa, daca gogosii de stejar sunt plini, va fi anul viitor ploios; fetele fac vraji de dragoste; se fac vraji de intors pentru obiectele furate, pierdute; se pune o crenguta de mar in apa, daca infloreste de Sf. Vasile va fi anul viitor, roditor. Sf. Andrei este protectorul Romaniei

  Sf. Andrei este stapanul lupilor, fiind cel care ii protejeaza pe oamenii atacati de aceste animale. Sf. Andrei se celebreaza si pentru ca lupii sa nu se apropie de gospodarii sau de oamenii care calatoresc. Sarea descantata si ingropata acum sub usa de la grajd se dezgroapa de Sangiorz si se da la vaci pentru a fi protejate de lupi si de alte rele.Nu se da nimic cu imprumut in aceasta zi, pentru ca nimeni sa nu fure roadele campului. Copiii pun acum la inflorit ramuri de mar, par sau prun pentru a le folosi drept sorcova, de Sf. Vasile. Fetele si flacaii pun grau la incoltit, iar cel al caruia va creste mai frumos va fi cel mai norocos.

  reply
 • miny

  In ce data de cea din Jazz?

  reply
 • Ade

  Buna 🙂 cat costa intrarea in club Tineret de haloweenparty pe 2 noiembrie ? si tot pe 2 noiembrie la cat incepe petrecerea din Office ??? Ms !

  reply

Post a Comment