Târgu Mureş
19 Jun, Wednesday
26° C
TOP

Poveștile brazilor de Crăciun ediția a III-a

Clubul Rotary Tg. Mureș Maris vă invită în acest an să luați partea la cea de-a III-a ediție a proiectului caritabil Poveștile brazilor de Crăciun.

Evenimentul este bazat pe o licitație a unor brazi sau a unor piese de artă create de artiști care s-au alăturat cauzei. Taxa de participare la eveniment este 80 ron.

Palatul Culturii este locul unde va avea loc evenimentul, în data de 17 decembrie de la ora 17.30 în Sala Mică.

A fost odată ca niciodată, pe când toamna îşi făcea simţită prezenţa, un grup de oameni care s-au gândit, aşa cum se gândeşte orice om gospodar, că toamna vine şi trece, iar primii fulgi se vor aşterne şi vor forma o pătură moale şi pufoasă peste tot, peste bune şi peste rele deopotrivă. Şi atunci va fi vremea de spus poveşti la gura sobei. Ce este mai frumos decât să fii cu cei dragi ai tăi şi să spui poveşti, cu o ceaşcă cu ceai fierbinte şi biscuiţi cu scorţişoară, înveseliţi de luminiţele jucăuşe ale bradului de Crăciun…

Aşadar, au căutat şi au şi găsit artişti inimoşi care s-au oferit să creeze special pentru poveștile noastre câte un „brad de Crăciun”, fiecare după talentul său. „Bradul” fiecăruia va fi expus într-un loc special, iar dumneavoastră veţi avea prilejul de a admira toate creațiile, pentru ca apoi acestea să se ia la întrecere, competiţie ce va depinde foarte mult atât de îndemânarea artiştilor cât şi de mărinimia dumneavoastră.

 

Post a Comment