Târgu Mureş
29 Feb, Thursday
6° C
TOP

Poveștile mămicilor

Dragi mămici, acordați puțin timp liber și pentru liniștea/relaxarea voastră și haideți mâine seară la J’ai Bistrot la o discuție pe cât se poate de relaxantă și plăcută alături de minunata Oana Raluca Cueșdeanu! 😀

 

My Happy family și Ceainăria Mămicilor te așteaptă la un ceai într-o seară dedicată mamelor, unde toate veți vorbi deschis despre revenirea la serviciu și tot ce înseamnă asta în dinamica unei familii.

Fie că ai făcut deja acest pas sau că urmează să-l faci, revenirea la serviciu rămâne un subiect care vă pune în dificultate pe multe dintre voi. Întrebările care apar sunt multe, mai ales cînd vă gândiți cum să faceți despărțirea mai ușoară pentru copil, cum vă organizați când vine vorba despre cine va avea grijă de cei mici sau cum vă veți readapta programului de muncă.

Oana Raluca Cueșdeanu, invitata specială, vă va povesti cum a fost reîntoarcerea ei la muncă după terminarea concediului de creștere a copilului, ce sentimente au încercat-o și cum a făcut față tuturor provocărilor atât acasă, cât și la serviciu.

Împărtășește-ți povestea! 🙂

Pentru o bună organizare, dacă doriți să participați sunteți rugate să completați acest formular https://goo.gl/forms/BkWhs2U2n9RFzQcq1

Întâlnirea va avea loc la J’ai Bistrot în data de 22 noiembrie începând cu ora 18:00.

 

Participarea este gratuită.

Post a Comment