17 Jun, Monday
0° C
TOP

PREMIERĂ | Detectorul de minciuni

O nouă premieră, la final de stagiune!

DETECTORUL DE MINCIUNI de Vasili Sigarev, traducerea Ion Vântu, regia Laura Moldovan, scenografia Măriuca Ignat. O comedie adusă pe scena Teatrului Național datorită unui parteneriat între Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș cu Asociația Pentru Teatru Liviu Rebreanu.

Povestea lui Boris şi a Nadejdei, o poveste comică şi tragică în acelaşi timp, a unui cuplu aflat pe muchia fină dintre dragoste şi ură. După douăzeci de ani de căsnicie, s-au acumulat tot felul de frustrări şi minciuni, care ies la iveală prin hipnoză declanşând astfel un joc de-a râsul-plânsul, panică, revoltă, disperare. O comedie cu treceri de la râs la emoţie, de la zâmbet la introspecţie – puternică, vie, inedită.

Premiera va avea loc duminică, 9 iunie 2019, de la ora 19.30, la Sala Mică. Din distribuție fac parte actorii: Ion Vântu, Bianca Fărcaș, Tiberius Vasiniuc și Luchian Pantea.  Muzica originală și versurile sunt semnate de Sebastian Tătar.

Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate de la Agenţia de Bilete, din incinta Palatului Culturii, de marți până vineri între orele 12:00 – 17:30, cât și de la Casieria din incinta Teatrului, de marți până vineri, între orele 9:00 – 15:00, iar cei care se lasă pe ultima sută de metrii sau vor să fie spontani au șanse să mai găsească bilete și cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Biletele online: www.biletmaster.ro .

 

Spectacolul este recomandat persoanelor peste 16 ani!

Hai, hai la teatru! 🙂

Post a Comment