Târgu Mureş
29 Feb, Thursday
6° C
TOP

Premieră: Neverland

„Neverland” este primul spectacol produs în cadrul celei de-a doua ediții a proiectului „Terapie socială prin teatru contemporan”, implementat de Teatru 3G și cofinanțat de AFCN.

Trei femei și un bărbat se întâlnesc în ziua în care fiecare din ei se căsătorește. Nunta devine un moment important, dar nu într-un sens clasic. Ce poate să se întâmple la o petrecere la care niciunul nu se simte în al nouălea cer? „Neverland” îi urmărește pe cei patru în cele mai importante momente ale vieții lor, fie că e vorba de pierderi imense sau de zile în care soarele pare să lumineze altfel. Kinga, Rada, Andreea și Fabian își doresc să ducă o viață normală chiar cu riscul de a deveni banali sau nefirești. La ce duce insistența de a intra în tiparele sociale și ce visăm de fapt?

Spectacolul e o invitație în a ne căuta propriul „Neverland”, locul unde există acea libertate la care uităm să ne întoarcem.

Text: Alexa Băcanu

Distribuția:

  • Raisa Ané
  • Laura Mihalache
  • Ștefan Mura
  • Pál Emőke

Scenografia: Szőke Zsuzsi

Muzica: Boros Csaba

Regia: Leta Popescu

Premiera va avea loc în data de 03.09.2017, începând cu ora 19:00 la Teatru 3 G – Cetatea Medievală Tîrgu Mureș, Bastionul Măcelarilor. Dacă nu veți putea ajunge mâine seară, nicio grijă pentru că în seara zilei de luni, 04.09.2017, în același loc, la aceeași oră veți putea participa la spectacol. 😉

Biletele se achiziționează de la intrare iar rezervările se pot face aici !
Preț bilete: 20 lei/15 lei – pentru elevi, studenți și pensionari.

Credit foto: Radu Roșca

Post a Comment