Târgu Mureş
17 Jun, Monday
17° C
TOP

Premieră spectacol TEROARE

Avem un nou spectacol de teatru în oraș acum că s-a redeschis stagiunea.

TEROARE de Ferdinand von Schirach, traducerea Ciprian MARINESCU, în regia lui Bobi PRICOP, scenografia Nikola TOROMANOV va apărea pe scenă în premieră în 15 septembrie de la ora 19:00, la Sala Mare. A doua reprezentație este programată a doua zi de la ora 19:00 în aceeași locație.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Monica RISTEA, Theo MARTON, Richard BALINT, Elena PUREA, Mihai CRĂCIUN, Ale ȚIFREA, Laura MIHALACHE și Ștefan MURA. Din echipa spectacolului mai fac parte KACSÓ Judit-Andrea (asistent de regie), Denisa BERCEANU (asistent scenografie), Stelian CHIȚACU (regizor tehnic) și Laura MOLDOVAN (sufleur).

 

Avionul de pasageri LH 2047, cu 164 de pasageri la bord, este deturnat de un terorist către un stadion cu 70.000 de oameni. Pilotul de vânătoare Lars Koch încalcă ordinul superiorului său și doboară avionul, pentru a-i salva pe spectatorii aflați pe stadion. Ar trebui el condamnat pentru crimă? Scena teatrului devine un tribunal, iar voi sunteți jurații care alcătuiesc instanța. La sfârșitul procesului va trebui să votați, iar decizia voastră va determina finalul spectacolului. Este maiorul Lars Koch vinovat sau nu? Este uciderea persoanelor nevinovate permisă în cazuri extreme? Pe pagina web terror.theater poți vedea cum au votat deja spectatori din toată lumea în cazul pus în discuție de piesa lui Ferdinand von Schirach.

 

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta Teatrului de marți până vineri între orele 9:00 și 15:00 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, tel: 0365.806.865, iar din data de 11 septembrie 2018 și la Agenția de Bilete din incinta Palatului Culturii – de marți până vineri între orele 12:00 și 17:30, tel: 0372.951.251. Bilete și abonamente onlinese găsesc pe www.biletmaster.ro. 

 

 

Post a Comment