Târgu Mureş
19 Jun, Wednesday
26° C
TOP
cineplexx

Premiere la Cineplexx!

V-a fost dor de Marvel? Puteți vedea gașca veselă a gardienilor pe marile ecrane începând din 5 mai!

GARDIENII GALAXIEI: VOLUMUL 3 ( AP12 )

PREMIERĂ: 5 mai

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 3D subtitrat în limba română Dolby Atmos, 3D subtitrat în limba română, 3D dublat în limba maghiară

GEN: Acţiune, Aventura

DISTRIBUȚIE: Karen Gillan, Zoe Saldana, Chris Pratt, Dave Bautista, Elizabeth Debicki, Vin Diesel

SINOPSIS:

În Gardienii galaxiei Vol. 3 de la Studiourile Marvel, iubitul nostru grup de neadaptați arată puțin diferit acum. Peter Quill, încă tulburat de pierderea Gamorei, trebuie să-și regrupeze echipa în jurul lui pentru a apăra Universul și pentru a-l proteja pe unul dintre ei. O misiune care, dacă nu este finalizată cu succes, ar putea duce la sfârșitul Gardienilor așa cum îi cunoaștem.

PROGRAM: 

3D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ 

3D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ 

MAVKA: ZÂNA PĂDURII ( AG )

PREMIERĂ: 5 mai

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română, 2D dublat în limba maghiară

GEN: Fantastic, Animatie

DISTRIBUȚIE: Nikki Thomas, Nataliya Denisenko, Artem Pivovarov

SINOPSIS

Mavka, Zâna Pădurii, se confruntă cu o alegere imposibilă între dragoste și datoria ei de gardian față de Inima Pădurii, atunci când se îndrăgostește de un om, tânărul muzician Lucas. O animație plină de amuzament, aventură și magie, producția este perfectă pentru întreaga familie.

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ

PROMOȚIE FAMILY PACK

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program. 

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi. 

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere.

Post a Comment