Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
10° C
TOP

Preselectie pentru Arena Leilor

hehe cine nu a auzit de Arena Leilor?  Probabil e locul unde au început toate evenimentele pentru Start-UP-uri.

Pe 7 februarie  Marius Ghenea si Peter Barta vin la Tg Mureş pentru a face preselecţia viitoarelor proiecte care vor intra în Sezonul următor de emisiune.  Pe lângă  asta cei doi vor ţine  si nişte workshop-uri înainte , despre cum trebuie prezentat un proiect , care sunt modalităţile de selecţie şi cum e mecanismul emisiunii.

Eu sunt un mare fan al acţiunilor de genul acesta. Se poate merge cu orice fel de proiecte în principiu dar trebuie ştiut că nu ajunge doar ideea. Trebuie şi implementare şi mai ales experienţă relevantă. Nimeni nu dă bani pe idei… În acelaşi timp dacă ştiţi ce vreţi să faceţi şi mai ales cum dar aveţi nevoie doar de finanţare….  Aveţi toate şansele să obţineţi bani frumoşi fără dobândă pentru o parte din acţiuni.

Din păcate eu am examen în data de 7 şi mi-e greu să lipsesc… dar vreau să mă duc acolo şi doar în calitate de blogger. 🙂

Dar voi vă puteţi inscrie pe siteEvenimentul o să aibă loc marţi 7 februarie, la Plaza Hotel în Tg Mureş de la ora 10.00 sala e Design Ballroom.

Post a Comment