17 Jun, Monday
0° C
TOP

Prezentare de modă în Old City Lounge

Avem un oraş ultra modern şi noi nici măcar nu aveam habar. Vreau să vă spun câteva cuvine despre un eveniment fashion, care se ţine doar în marile capitale europene ale modei :p.

Joi 11 aprilie magazinul Lady’s Boutique îşi prezintă colecţia de haine primăvară/vară... gazda fiind Old City Lounge. Aşa că dacă aveţi chef să vedeţi fete defilând, sau să vă inspiraţi pentru garderoba de anul acesta, sunteţi aşteptaţi începând cu ora 21.00 în Old City Lounge. Pentru că e un eveniment care necesită şi parte de entertaining, este invitat negreşit Adrian Red :). V-am spus că mai nou aud peste tot de el, ceea ce mă bucură.

Lady’s Boutique e un magazin cu haine pentru sexul feminin, care a avut deschiderea cred că anul trecut. Deşi nu e un magazin cu vechime, am înţeles că se bucură de un oarecare succes. Punctul de lucru este magazinul Luxor Tîrgu Mureş, la parter.

Aşadar, dacă vă interesează ce gamă de produse are Lady’s Boutique pentru perioada următoare, nu ezitaţi să treceţi joi seara prin Old City Lounge.

Post a Comment