Târgu Mureş
29 Feb, Thursday
12° C
TOP

Prima ediție Electric City un mare succes

Te-ai numărat printre ei?!? Ai fost părtaș la prima ediție Electric City? 🙂

Peste șase mii de oameni și-au testat limitele în primul maraton muzical marca Electric City!

28 martie 2015, Cluj Napoca – O declarație de forță pentru o seară, asta și-a dorit și a reușit să fie Electric City – Youth Day. Evenimentul derulat ieri la Cluj, sub egida „Cluj – Capitala Europeană a Tineretului”, a reușit să adune peste 6000 de oameni, mai mult decât s-a preconizat inițial.

“Electric City este un proiect pe care îl pregăteam de 2 ani, iar faptul că anul acesta Cluj este Capitala Europeană a Tineretului ne-a oferit contextul perfect să îl lansăm”, explică Teodor Negrea, directorul Boiler Events, organizatorul evenimentului.

Făcut după chipul și asemănarea fratelui mai mare, Electric Castle, evenimentul Electric City a activat rapid comunitatea din jurul festivalului din întreaga țară. În fața scenelor amplasate în Sala Polivalentă și Cluj Arena s-au aflat, aseară, tineri veniți special la Cluj pentru a vedea artiști precum Chase&Status, Waldeck, Akua Naru sau David August.

La Cluj, clujenii au prioritate. Electric City a fost deschis de Grimus, o alegere foarte bună, ce au fost prezenți în fața Main Stage încă de la ora 18:00. Urma a confirmat ca trupele românești stau foarte bine pe scenă alături de numele de succes internațional care i-au urmat. Akua Naru, Waldeck, All About She au propus stiluri foarte diferite publicului din Sala Polivalentă, însă la fel de bine primite fiecare. Chase and Status a fost punctul culminat pe scena principală, Kove și Jon Kennedy reușind, ulterior, să păstreze atmosfera la intensitate maximă până la ora 6 dimineața.

Scena Silent Disco, amenajată în sala de antrenament a Sălii Polivalente a fost un real succes! Zona a fost în permanență plină, foarte mulți oameni descoperind acum unul dintre cele mai de succes concepte ale Electric Castle.

Cluj Arena, prin scena amplasată în parcarea subterană, a dus numele „grele” din muzica electronică. O revelație pentru cei mai puțin familiarizați cu stilul, germanul David August și-a adunat fanii, deloc puțini, pentru un super show. Kollektiv Turmstrasse și ABC au ținut scena deschisă până dimineață.

Electric City și-a închis porțile în această dimineață la ora 8. Până când vor redeschide porțile castelului din Bonțida, organizatorii promit, însă, noi evenimente care să țină publicul în ritm.

Dacă vreți să gustați, acum, din after party photos iată

Post a Comment