Târgu Mureş
23 Apr, Tuesday
17° C
TOP
moon fest

Prima ediție MOON Fest 2022!

Avem un nou festival în târg – MOON Fest! Mă rog, la distanță mică-mică de târg, pe dealul Cerghidului, care va avea loc în perioada 25-26 iunie.🍻

Deoarece organizatorii s-au gândit la desfășurarea evenimentului într-o locație prietenoasă în aer liber, au ales locația Peppermint Park (Comuna Mica, FN 547402), unde toți participanții se vor bucura de activități precum: PEPPERMINT JUMP, ATV & RZR, PARC AVENTURA, ZORBING, AIRSOFT, închirieri BICICLETE.

Prima ediție MOON Fest este aici, după doi ani în care libertatea pentru petreceri și evenimente a fost sistată, având un impact major în sănătatea mentală a tinerilor, dar și în interacțiunea fizică. Prin organizarea evenimentelor noastre vom susține cauze sociale și fundații. Această ediție va aduce un aport al apetenței tinerilor pentru a putea ieși din gândirea pandemică.

Trăiește o experienta muzicala de neuitat în mijlocul naturii alături de Vita de vie, Suie Paparude, Roa, CTC, Nane, Killa Fonic, Satra B.E.N.Z., GOJIRA & Planet H și mulți alții. Vino pe 25 și 26 Iunie la Peppermint Park lângă Târgu-Mureș, unde poți sa profiți de parc aventura, plin de activități precum: Peppermint Jump, Airsoft, Zorbing, închiriere de biciclete și multe altele pe ritmurile trupelor tale favorite.
Transportul către locație, camparea și parcarea sunt gratuite!

Biletele se pot achiziționa de aici.

Post a Comment