Târgu Mureş
24 Apr, Wednesday
15° C
TOP

Primele nume anunţate la AWAKE 2019: Netsky, JP Cooper, De Staat, Triggerfinger şi AJ Tracey

Ho, ho, ho! Mai sunt fix 6 zile până la Crăciun dar iată ca pentru unii dintre noi, aceia care îndrăgesc şi aşteaptă cu sufletul la gură Festivalul Awake din 2019, Moşul a venit mai repede cu veşti bune; s-au anunţat primele nume din cadrul festivalului aşa că vi le prezentăm pe scurt şi vouă în cazul în care nu îi cunoaşteţi deja.

Netsky este unul dintre cei mai populari DJ din lume, recunoscut pentru explorarea stilului liquid drum & bass, remixurile şi colaborările cu artişti celebri ca Lost Frequencies, David Guetta sau Emeli Sande. Nelipsit de pe scenele celor mai importante festivaluri internaţionale, Netsky ajunge pentru prima dată la AWAKE cu hit-uri ca “Rio”, “Thunder” sau “Memory Lane”.

 

JP Cooper este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti de soul contemporani. Colaborarea cu Jonas Blue pentru piesa “Perfect Strangers” s-a clasat pe locul 2 în celebrul top UK Singles Chart, a cucerit instant inimile iubitorilor de muzică şi milioane de vizualizări pe Youtube. A urmat hit-ul “She`s on my mind” şi lansarea primului album în 2017, “Raised Under Grey Skies“.

 

Porţia de rock este asigurată de trupa De Staat, un mix de rock alternativ, electronic şi experiental. Cu show-uri live incendiare, De Staat a cântat în deschiderea unor trupe mari precum Muse şi la festivaluri internaţionale de top ca Glastonbury, Sziget şi Lowlands.

 

Despre AJ Tracey, şi el pentru prima dată în România, The Guardian spune că face parte din valul de artişti noi din festivaluri. Combinând muzica rap cu grime-ul, AJ Tracey îşi lansează în curând albumul de debut, pe 8 februarie 2019.

 

Triggerfinger este o trupă de rock adesea comparată cu trupe precum Queens of the Stone Age şi Led Zeppelin. Trupa a cântat în deschiderea legendarei formaţii The Rolling Stones, iar cover-ul acustic al celebrei melodii pop “I Follow Rivers” s-a bucurat de succes internaţional.

 

Biletele sunt disponibile online pe IaBilet.ro, eventim.ro şi tickets.awakefestival.ro, unde pot fi achiziţionate la preţul SPEED BIRD de 169 lei incluzând camping.

P.S.: Awake se extinde la 4 zile în 2019, în perioada 15-18 august, bineînţeles în cadrul frumosului domeniu al Castelului Teleki din satul Gorneşti, judeţul Mureş. 

Post a Comment