17 Jun, Monday
0° C
TOP

Program Airfield Festival

Este un festival pe care îl așteptăm cu drag și la care vom fi prezenți!!

Airfield Festival este un eveniment al verii mult așteptat și singurul din România care reunește pasiunea pentru muzică, aviație, sporturi extreme și de agrement și activități recreaționale și artistice în aer liber, într-un peisaj idilic la poalele munților.

În perioada 30.07-02.08.2015, Aerodromul Măgura va fi kilometrul 0 al distracției: 98 de proiecte muzicale vor ateriza pe cele 4 scene amenajate, 3 outdoor și 1 în incinta unui hangar de aviație.

Main Stage este cea mai mare scenă a festivalului unde vor evolua headlineri ai festivalului ca The Skatalites, Roy Hargrove Quintet (deținător a 2 premii Grammy), Little Dragon (o nominalizare la premiile Grammy 2015) sau Jazzanova Live feat. Paul Randolph. Hip-Hop Stage este locul unde vor performa live cei mai importanți artiști hip-hop din lume și din România: KRS-One, Mobb Deep sau RA The Rugged Man. Techno Stage adună cei mai hot artiști și DJ ai momentului: Dixon, Âme, Recondite, Mano Le Tough sau DJ Koze și este singura scenă dedicată muzicii techno din România amenajată în interiorul unui hangar de aviație.

Hai cu noi într-un mediu natural plăcut și frumos, relaxant, hai cu noi la festivalul muzicii și aviației!! Programul complet pe scene și ore va fi disponibil în curând pe site-ul www.airfield.ro

Intre timp, îți punem la dispoziție programul pe zile!

Airfield Festival Artisti ziua 1 Airfield Festival Artisti ziua 2

Airfield Festival Artisti ziua 3 Airfield Festival Artisti ziua 4

Până în 29.07.2015, prețul unui abonament la Airfield Festival este 219 lei și poate fi cumpărat din rețeaua Eventim, din punctele de vânzare fixe Airfield și online de pe Eventim.ro, Myticket.ro și Tomtix.ro. În ziua evenimentului, abonamentele și biletele pentru o zi de festival vor putea fi achiziționate de la punctele de vânzare amplasate la intrarea pe Aerodromul Măgura. Prețul unui abonament în ziua evenimentului va fi de 269 lei, iar prețul unui bilet pentru o zi va fi de 70 lei.

Post a Comment