Târgu Mureş
21 Apr, Sunday
13° C
TOP

Program de weekend pentru ciclisti

Se anunta un weekend plin de evenimente pentru ciclistii mureseni (si nu numai). Din pacate abele evenimente au loc in acelasi timp 🙁

Duminica de la ora 10 porneste Marsul Biciclistilor din parcul Eroilor, un fel de critical mass care face parte din proiectul “Impreuna pentru un trafic mai sigur” – uitati-va la afis.

Tot duminica de la ora 11 va avea loc a cincea editie a City bike cup un concurs la care am participat si eu in trecut. Concursul va avea loc in Strandul 1 mai din Aleea Carpati. Inscrierile sunt de la ora 9 iar cocncursul incepe la 11. Taxa de inscriere este de 20 de ron pentru adulti si 10 lei pentru copii. Mai multe informatii gasiti pe siteul concursului.

 Update: am primit azi dimineata un mail cu mai multe informatii despre marsul biciclistilor. Traseul este Parcul Eroilor (Cornişa) – Str. Gh. Marinescu – Str. Mihai Viteazu – Str. Târgului – Str. Bolyai – Str. Ştefan Cel Mare – Bulevardul 1 Decembrie 1918 – Bulevardul Pandurilor – Str. Păşunii – Calea Sighişoarei – Str. Mestecănişului – Bulevardul 1848 – Str. Gheorghe Doja – Parcarea Promenada Mall. Participanţii doresc să transmită următorul mesaj: “Respectaţi-ne, noi nu poluăm.” Varsta minima pentru participanti este de 18 ani si puteti sa va inregistrati pentru tricouri aici.

Post a Comment