Târgu Mureş
10 Dec, Sunday
-1° C
TOP

Programul pe zile la Medifun

Ce ne aduce festivalul cu un concept unic în România de această dată? 

Aflat la cea de-a 18-a ediție, Medifun îmbină o competiție între echipe, activități social-umanitare și concerte. Echipele sunt formate din studenți la facultățile din Târgu-Mureș și nu numai, pentru că oricine deține buletin poate participa, vârsta minimă fiind 14 ani.

Parada de deschidere a festivalului se va desfășura miercuri, iar echipele vor porni din centrul orașului până la căminele studențești din Cornișa, distracția continuând cu activități sociale între cămine.

Ziua de joi este destinată comunității, fiecare echipă ajutând la strângerea donațiilor pentru familii nevoiașe, anul trecut 15 familii au fost ajutate pe această cale cu haine și alimente și cărți.

Vineri, ziua de festival începe la ora 10 cu probele sportive. Echipele vor concura între ele în campionate de fotbal, baschet, tenis, tenis de masă, volley și înot, atât la categoria masculină, cât și la categoria feminină și mixtă.

Sâmbăta este dedicată „probelor de iarbă”, probe care vor pune la test capacitatea echipei de a lucra împreună, cel mai lung pod uman, vânătoare de pokemoni, cursa cu oul în gură, fiind câteva dintre probele de anul trecut.

De-a lungul festivalului, concurenții pot primi oricând probe surpriză printre care și faimoasa listă neagră, moment în care este testată creativitatea, ingeniozitatea și promptitudinea participanților, aceștia având doar o oră să rezolve cerințele listei.

Premiera va avea loc în ultima zi de festival, iar echipa câștigătoare va fi premiată cu abonamente la festivalul Awake ediția 2019.

Medifun se va desfășura în perioada 10-14 octombrie, iar biletele pot fi achiziționate de aici sau din rețeaua de magazine Flanco. Prețul unui bilet presale de zi variază între 40 și 50 de lei, iar pentru toată durata festivalului 100 lei. Perioada de presale se încheie în 9 octombrie ora 24:00.

GO FUN YOURSELF! 😀

Post a Comment