Târgu Mureş
21 May, Tuesday
27° C
TOP

Psy Party – un nou trend in Mures

Nu ştiu dacă a observat cineva că a aparut un curent nou social prin lume şi implicit în România,  un  fel de Flower Power al anului 2012.  Oamenii aceştia sunt pacifişti ,  împart dragoste în toate părţile, adoptă o filozofie Hindusă, mulţi sunt vegetarieni ….de la ei auziţi de chakre, karme, ayurveda, câmpuri de energie …. etc.

În Tg Mureş o parte s-au organizat sub cupola comunităţii Psy …. un soi de evenimente pentru cei descrişi mai sus. Am aflat că sâmbătă este un nou party şi l-am abordat pe unul dintre organizatori , dintre cei de la Psy Crew,  să-mi povestească un pic mai mult.  L-am rugat să-mi explice un pic mai multe despre evenimentele Psy Party, ce fel de muzică se pune Etc

Genul psychedelic este  destul de larg,provine din India , include de la ambient , chill out, full-on pana la dark psy ( 180bpm), dar noi incercam sa ramanem pe linia progressive ( 120-140 bpm ), fiind cea mai apropiata de ceea ce se aculta prin cluburi in mures si in tara.

 

Am cunoscut acest gen acum 12 ani, si peste tot pe unde am umblat, incluzand si India, am vazut numai oameni care zambesc, nu vreau sa faca rau nimanui, doresc sa ajute pe altii, doresc sa schimbe lumea in mai bine,sunt foarte creativi, iubitori si protectori al naturii, si am dori sa aratam tineretului din mures si din tara ca se poate trai si altfel. Am dori sa facem cunoscuta cultura indiana , yoga, protectia mediului , si multe altele, despre care as dori sa vorbesc mai pe larg  cu o alta ocazie daca va fi cazul.

Acesta va fi al cincilea eveniment oficial , primul s-a numit psy wellness party ,apoi a urmat cel de craciun , al treilea a avut invitati speciali di Budapesta dj de la Ozora Festival http://www.youtube.com/watch?v=OalZGcJs4Q0 la care vom avea si noi un reprezentant in acest an – pe dj Thal, iar al patrulea a fost un psy birthday party ( asa in familie ).As putea numi toate partyurile de pana acum reusite, doar pentru simplul fapt, ca lumii incepe sa placa acest gen, sau cel putin asta aud in timpul si dupa partyuri…. cunoscutii psy crew sunt in crestere pe zi ce trece, ceea ce este un semn bun …. Sunt multe de facut …  dar impreuna putem sa facem orice !

Zice Simo Talan.

Clar nu e my type of a party. Dar sunt convins ca sunt multe persoane care sunt simpatizante ale genului….

Sâmbătă  , 18 Februarie va fi ediţia a 5 a a Psy Party de la ora 23.00 . Celebration of Cupid and Kamadeva  Asta înseamnă că evenimentele vor fi sub semnul Iubirii!

Comments (1)

  • Andrei

    suna chiar bine.

    reply

Post a Comment