Târgu Mureş
22 May, Wednesday
14° C
TOP

Pub Quizz in Old City

După mine e una din cele mai faine idei care le-am auzit în ultima vreme.  Să vă fac un rezumat scurt….

Oamenii ăştia de la Old City au nimerit prin Bistriţa la Erin’s Pub şi au văzut că se face Pub Quizz. Mai mult decât atât are succes şi deja devine franciză. Şi s-au gândit să-l implementeze şi în Mureş să vedem dacă prinde.

Ce-i cu Pub Quizz-ul? În principiu un concurs de cultură generală cu întrebări de din varii domenii. Va fi un fel de campionat cu mai multe etape (10). În fiecare etapă participă echipe de câte doi care au un nume ….  şi echipele nu se pot schimba pe parcursul campionatului. De fapt se pot dar pleacă de la zero. Ideea e să aduni cât mai multe puncte pe fiecare etapă astfel ca după 10 săptămâni să fii primul. Nu e obligatoriu să participi la fiecare etapă…. dar e sănătos.

În fiecare etapă sunt 30 de întrebări din care minim două din muzică. Premii se câştigă în fiecare seară de concurs dar scopul e să acumulezi puncte la general. Ultimii clasaţi în fiecare etapă aleg domeniul pentru următoarea. Ca să vă stimulez un pic pot să vă spun că cei care câştigă primul campionat din Mureş pe lângă faptul că vor participa la o competiţie naţională cu câştigători din alte pub-uri din ţară, vor primi premiu o săptămână de cazare pe litoralul românesc în orice perioada vor ei, din sezonul estival, la un hotel de 3 stele oferit în colaborare cu Agentia de Turism – Mondo Tours (www.mondotours.ro).

Primul campionat de Pub Quizz începe de luni 30 ianuarie de la ora 20 în Old City Pub şi se va desfăşura săptămânal în fiecare luni. Rezervări se pot face la numărul de telefon: 0736.388.923

Eu sigur voi fi prezent că nu mă pot abţine ca să nu particip la concursuri de genul acesta….

Comments (2)

  • Dia

    Ce tare.. bestiala ideea de quiz :d

    reply
  • ionut

    Super buna ideea. Eu am participat intr-un pub din Bucuresti la un astfel de concurs. Vreau sa zic ca a fost super tare. Ideea e sa prinda si la noi. Mai ales ca baietii astia pun si premii atractive la bataie. Bafta!

    reply

Post a Comment