Târgu Mureş
05 Mar, Tuesday
16° C
TOP

“Public Speaking în spațiul scenic – Dictie și mișcare scenică

Sesiunile de Public Speaking organizate de JCI Targu Mures continua si au ajuns deja la a treia editie(sper ca nu ma insel).

Am participat la cel putin una, cea moderata de Simona Ciff si mi-a placut energia. Aceste cursuri le vad utile pentru dezvoltare personala si din cand in cand e bine sa schimbam obisnuita cafea/ceai/ciocolata calda cu un seminar unde inalnesti oameni faini si poti si sa extragi vreo idee care sa iti serveasca undeva candva, pentru ca inevitabil, in viata, toti ne lovim de o situatie cand trebuie sa vorbim in public.

Tema abordata pentru urmatoarea sesiune de Public Speaking este  “Dictie și mișcare scenică“. Gazda sesiunii este Nicu Mihoc unul din cei mai cunoscuti actori de la noi din oras. Scopul propus al intalnirii este sa invatam cum să fim un bun(icel) vorbitor in public, sa reusim sa fim expresivi, calmi, increzatori, iar prezentarile sa aiba impactul dorit. Ambitios scop as adauga :P.

Costul: prin completarea formularului de înscriere  până în 09.03.2014  tariful este 20 lei (bilet întreg) şi 10 lei pentru studenţi. În cazul necompletării formularului, intrarea va fi de 30 lei, respectiv 15 lei (studenți).

Asadar luni 10 martie, începând cu ora 19.00 la SAGA – Cocktails and Dreams suntem cu totii invitatii JCI Targu Mures!

Post a Comment