Târgu Mureş
26 Feb, Monday
4° C
TOP

Publicul votează actorul preferat

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Tîrgu-Mureș anunță lansarea campaniei VOTEAZĂ ACTORUL PREFERAT care se va desfășura în perioada 27 februarie – 27 martie 2016.

AFIS actori barbat

Campania este sponsorizată de compania farmaceutică BIOEEL și constă în acordarea votului publicului pentru actorul, respectiv actrița preferată ai Companiei Liviu Rebreanu.

Astfel, începând cu data de 27 februarie, la intrarea în sălile de spectacol vor fi amenajate urnele de vot, în care fiecare spectator va putea lăsa un bilețel cu numele actorului, respectiv actriței preferate.

În 27 martie, de Ziua Mondială a Teatrului, în urma numărului voturilor acordate, compania BIOEEL va decerna Premiile GUGA, în valoare totală de 1000 EURO, celor doi actori câștigători.

Astfel sunteți așteptați în luna martie la teatru să votați actorii preferați.

AFIS actori femeie

Biletele și abonamentele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate de luni până vineri între orele 9:00 și 15:00 la Casa de Bilete a Teatrului Național sau între orele 12:00 și 17:30 la Agenția de Bilete a Palatului Culturii, precum și online pe www.biletmaster.ro.

Post a Comment