Târgu Mureş
25 Jun, Tuesday
21° C
TOP

Puternice împreună, femei pentru femei

“Puternice împreună, femei pentru femei“, este un proiect inițiat de JCI Târgu Mureș în colaborare cu centrul de zi ”Casa Dragostei și a Milei” care a ajuns la a treia ediție.

Organizatorii își propun să aducă și anul acesta, an dificil pentru toată lumea, un zâmbet și o îmbrățișare caldă acelor femei cărora viața nu le-a oferit abundența de care ne bucurăm noi.

În această toamnă, echipa JCI își propune să aducă din nou o bucurie oferind în dar produse dedicate frumuseții, pentru a le reaminti că merită să se simtă apreciate și răsfățate, indiferent de provocările și greutățile cu care se confruntă zilnic.

Persoanele interesate să sprijine campania “Puternice împreună, femei pentru femei” pot dona o poșetă, o eșarfă, un deodorant, un șampon, un gel de duș, un săpun de mâini, pachete de absorbante, pastă de dinți + periuță de dinți, ruj/balsam de buze, o cremă universală.

Rugămintea este ca poșetele și eșarfele să fie în stare bună, iar produsele de igienă să fie produse noi!

Pachetele se pot livra în punctele de colectare până în data de 15 octombrie 2021

Scarlet Cafe – Piața Teatrului nr. 6

American Corner – Str. Primăriei nr. 2

Biblioteca Județeană MureșSecţia Ştiinte Socio Umane (parter), în clădirea Palatului Culturii și Filiala Dâmbu – Bd. 1848 nr. 37

Laborator Emanuela – cartier Unirii, Str. Ciucului, nr. 12 şi cartier Tudor, B-dul. Pandurilor, nr. 114-116

Cafeneaua Roasted Brown – Str. Vulturilor nr. 45

Produsele vor fi livrate în cursul lunii octombrie cu ajutorul ”Casei Dragostei și a Milei.

Cei care doresc să sprijine financiar proiectul, pot dona pe pagina doterrahealinghands.org, fundația doTERRA Healing Hands fiind implicată în susținerea acestei inițiative pentru a dubla orice donație.

Mai multe detalii privind campania pot fi găsite pe pagina de faceebook a evenimentului, AICI dar și pe pagina JCI-ului, AICI!

Împreună suntem mai puternici, împreună facem o schimbare și mult bine! 🙂

Post a Comment