Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
14° C
TOP

Radio Tîrgu Mureş celebrează 55 de ani

Am văzut afişul de aniversare al Radio Tîrgu Mureş şi îmi sare în ochi un 55 mareee centrat (am crezut că e parte din siglă sau ceva de genu’). Nici prin cap nu mi-a trecut că e vorba de aniversarea a 55 de ani de existenţă. Wow…

Am trecut pe lânga Radio Tîrgu Mureş de zeci (de mii) de ori, dar prima dată am intrat în clădire prin 2010, cred. Am acceptat atunci să mi se ia un interviu pentru emisiunea Hai Hui Prin Europa. Impresia primară a fost …. sumbru. A doua oară am călcat la ei cu ocazia unui spectacol din cadrul serilor de jazz, atunci am văzut şi sala unde se ţin toate spectacolele live. E drăguţă şi elegantă dar acelaşi aer greoi… poate pentru că era seară, n-aş putea să spun. Despre emisiunile lor sau despre calitatea acestora nu mă pot chiar pronunţa, dar faptul că aniversează 55 de ani de existenţă, cred că vorbeşte de la sine. Adică na… e o lege a naturii că doar lucrurile de calitate au longevivitate (îmi vine în minte acum…şi nu ştiu de ce…marca de ochelari Ray Ban, care se produc încă din 1937 şi totuşi sunt printre cei mai căutaţi). Concluzia mea e că ceva fac bine oamenii de la Radio Tîrgu Mureş, încât să reziste pe piaţă.

Şi cum 55 de ani (încă o data …wow) nu e chiar un număr de neglijat, radio Tîrgu Mureş se sărbătoreşte sâmbătă 2 martie începând cu ora 18.00 în Promenada. Invitat special cu această ocazie este Vizi Imre. Vă invit pe toţi să mergeţi, să le uraţi la mulţi ani şi să ne auzim şi cu ocazia centenarului.

Radio Tîrgu Mureş, echipa OutInMures vă urează LA MULŢI ANI!!!!.

Comments (1)

Post a Comment