Târgu Mureş
19 Jul, Friday
32° C
TOP

Raliul Târgu-Mureş 6-7 mai 2011

Mult aşteptatul eveniment,  rămas în istorie pentru majoritatea dintre noi, cu motto-ul  “Avatar…mergeeee!” sau ” Frână că ne prăpădim…”,  se va desfăşura în perioada 6-7 mai.

Şi iată cum a ajuns la a 2-a ediţie! Cu 44 de echipe înscrise în concurs, cu 420 de km de parcurs. Cursa începe vineri seara cu superspeciala “La serpentine” şi continuă a doua zi, când sunt programate doua bucle de câte 3 probe, pentru a se încheia cu reeditarea superspecialei. În plus ediția 2011 are două speciale noi – Suseni şi Lupeni.
Duminică, 8 mai, dupa încheierea cursei, Gergo Szabo va face o demonstraţie în parcarea magazinului Ambient, partener al raliului.

Alte informaţii, mai ales despre program şi trasee găsiţi aici

Iar vin în oraş maşinile alea super mişto, de visai mai mult de o lună  după, că şi tu conduci aşa ceva. Iar se lasă cu multă adrenalină, şi motoare incinse la maxim şi iar stă lumea cocoţată pe unde poate să admire minunăţiile pe patru roţi. Şi chiar dacă majoritatea probelor nu o să le văd, sper măcar ca La serpentine să fac prezenţa ca doar e în faţă la UMF.  Voi?

Avatar…mergeeeemmmm!!!!

Remember anu’ trecut 🙂

Post a Comment