Târgu Mureş
22 Mar, Wednesday
5° C
TOP

Re-Revelion la Hotel President!

Dacă vrei un sfârșit de ianuarie 2014 asemănător celui din decembrie 2013, cu petrecere, muzică, dans, prieteni și voie bună, Hotel President îți oferă această șansă!

Retrăiește spiritul Revelionului, bunătatea preparatelor, calitatea serviciilor, puterea muzicii de petrecere și clipele fericite alături de oamenii cu chef mare de distracție!

Sâmbătă, 25 ianuarie 2014, începând cu ora 19:00 începe Re-Revelionul! Restaurantul, President sau Steak, va fi ales în funcție de numărul persoanelor dornice de distracție!

Dan Ciotoi, în calitate de invitat special, și formația Generic dar și alți artiști se vor ocupa de buna ta dispoziție! Dj Silviu, Marcel Cătană vor întreține atmosfera de petrecere, seara fiindu-i rezervată MC-ului Florin Sălișteanu.

Pe lângă muzica de petrecere, organizatorii ți-au pregătit o tombolă cu multe premii foarte tentante: Premiul cel Mare este un Sejur de 2 zile pentru două persoane la Hotelul Piatra Mare din Poiana Brașov! Cel de-al doilea premiu constă într-o noapte de cazare într-un apartament de lux din incinta Hotelului President! Alte 10 premii substanțiale îți vor pune la încercare norocul, acestea venind din partea sponsorilor importanți : Vodafone, Auchan, Cătălin Botezatu,  Aqua Rock Spa, Coca Cola, No.1, Mon Cherie, Misaki, Stalinskaya și Rose Mary.

Prețul unui meniu va fi de 100 lei/persoană și va conține o gustare rece, fel principal, desert, un cocktail pentru doamne, o tărie pentru domni, apă, vin, suc la discreție!! Vei găsi și pachete speciale, aici!

Hotel President vrea, și prin această petrecere, să arate clienților cât de importanți sunt pentru ei, vrea ca toți cei care îi trec pragul să se simtă bine, respectați și, poate chiar și răsfățați!

Re-Revelion minunat să petreci!!

 

Rezervări la nr. 0265-252.388/rezervations@presidenthotel.ro

 

 

 

 

Post a Comment