Târgu Mureş
01 Apr, Saturday
6° C
TOP
Recomandare Now You See Me Iunie 2013

Recomandarea Săptămânii: Now You See Me

Trebuie să recunosc că, filmul ce are premiera în 14 iunie, Now You See Me (Jaful Perfect), a fost o surpriză plăcută pentru mine. Deşi mă aşteptam să fie un film bun, claritatea cu care scenariul a intrat direct în acţiune din primele momente ale producţiei regizate de Louis Leterrier, a fost una neaşteptată. Now You See Me are un ritm la care nu te aştepţi, o anume iuţeală care nu te lasă nici o clipă să “vezi” unele găuri din scenariu, un ritm ce transformă filmul în două ore de evadare într-o lume a magiei.

Şi cui nu-i place puţină magie? Mai ales când ea ne aduce în faţă o echipă de agenţi FBI care se răfuiesc cu nişte haiduci moderni ce nu duc lipsă de carismă şi imaginaţie. Pentru că în Now You See Me, vom vedea o încercare de a duce – prin magie – la bun sfârşit jaful perfect. Eroii noştri sunt patru iluzionişti interpretaţi de Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher şi Dave Franco, cei care iau lumea pe nepregătite când, aflaţi pe o scenă în Las Vegas fură trei milioane de euro dintr-o bancă aflată tocmai în Franţa şi oferă întreaga sumă . . . publicului din sală. Totul pe fondul unui spectacol de magie plin de culoare şi farmec, ce fascinează publicul, dar care atrage atenţia agentului FBI Dylan Rhodes (Mark Ruffalo). El începe o adevărat cursă contra cronometru pentru a-i prinde pe cei patru, mai ales că le ştie şi următoarea destinaţie: un spectacol de magie din New Orleans. Ceea ce urmează, te va ţine lipit de scaunul cinematografului şi te va face să te pierzi într-o lume incredibil de alertă, o lume a magiei şi a iluzionismului ce aduce în prim plan o distribuţie extraordinar de carismatică, dar şi nişte monştri sacri ai cinematografiei moderne: pe Morgan Freeman şi Michael Caine.
Now You See Me te ţine în miezul acţiunii, aducând în prim plan şi trucuri de magie incredibile, foarte mult umor, urmăriri de maşini şi jocuri de oglinzi în care nimic nu este ceea ce pare a fi. Şi ca să fiu sincer, Now You See Me, NU este doar un alt film cu jafuri, ci probabil, ceea ce ne dorim cu toţii de la un film bun.

O distracţie pe cinste, plină de haz şi situaţii drăguţe ce te vor face să zâmbeşti în colţul gurii, dar şi un film ce te va bine dispune încă din primele momente ale sale, atunci când vei vedea prezentarea şi povestea fiecărui personaj în parte.  Distribuţia fantastică a filmului are o contribuţie specială la succesul producţiei, iar diferenţele de caracter dintre aceştia vor fi principalul ingredient în reţeta de bună dispoziţie şi de amuzament.
Şi ca să fiu cât mai scurt, am să vă spun că Now You See Me este o premieră demnă de ţinut minte, un film ce ajunge să îţi întreacă aşteptările, numai bun pentru a petrece câteva ore amuzante alături de prietenii tăi.
Află ultimele noutăţi despre filmele şi predicţiile din industria cinema pe: Totul Despre Filmele Noi.

 

Comments (1)

  • slick

    Filmul asta chiar a fost mistooooo de tot. Nu am vazut asa un film bun de mult, inteligent si plin de culoare 🙂

    reply

Post a Comment