Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
11° C
TOP

Record mondial – lectie de igiena orala

In luna mai, studentii de la facultatea de medicina dentara s-au pus pe doborat recorduri mondiale.

Cei de la Guinness – Cartea Recordrurilor au inregistrat evenimentul si vor veni sa valideze daca intr-adevar se va dobora recordul pentru cea mai mare lectie de igiena orala din lume.

Cei de la OSMD (organizatia studentilor medicina dentara) sunt decisi sa doboare acest record, cifra scontata fiind de peste 1500 de participanti. Astfel se incerca stabilirea unui nou record mondial cu cei mai multi oameni care se spala CORECT pe dinti in acelasi timp :). Mi se pare o provocare deosebita a studentilor de la medicina dentara. Ambitia lor sper sa aiba si rezultate.
Deoarece oricine poate sa participe de doborarea recordului, eu va recomand tuturor sa va implicati. Ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti  la urmatorul link inregistrare (pentru ca numele vostru sa apare in marea carte a recordurilor), iar cand va prezentati la fata locului sa va ridicati kitul de igiena orala de la organizatori.

Incercarea OSMD de doborare a recordului va avea loc sambata 16 mai,  in Parcul Municipal (langa sala Polivalenta). Inregistrarea participantilor va incepe la ora 13.00 iar lectia va incepe la ora 15.00. La final, targumureseanca ADDA va sustine un concert, pentru a sarbatori lectia de igiena orala.

Succes si sper sa ne trezim cu totii in cartea recordului 🙂

Post a Comment