Târgu Mureş
22 May, Wednesday
14° C
TOP

Reguli de comportament in societate #3

Am mai uitat de rubrica mea stupidă dar hai să o revigorăm cu episodul 3. Nu că v-aş învăţa ceva util sau pe bune util, de fapt dacă stau să mă gândesc  nici măcar prieteni noi nu o să vă faceţi, dar de  ce să nu aberez şi eu pe aici dacă oricum nu mă contrazice cineva.  Ieri a trebuit literalmente să cerşesc două comentarii ….

Pe voi nu vă roade niciodată dilema asta: de ce ieşim noi în oraş numai seara târziu? adică în grupul meu de prieteni o ieşire la ora 20 e echivalentă cu trezitul la 7 dimineaţa…. musai să fie ceva important. De ce naiba nu ieşim şi noi la ore normale ca englejii sau Nemţii gen, 18-19?

Suntem literalmente ca şobolanii, ca să fim siguri ca pe orice paralelă din acelaşi meridian e întuneric când ieşim.  Adică e atâta de stupid încât fiecare dintre noi e conştient de asta. De câte ori n-aţi ieşit din casă în timpul săptămânii cu prietenii pentru că era prea târziu şi a doua zi trebuia să mergeţi la serviciu sau la şcoală? sau în weekend când vreţi să vă întindeţi la discuţii şi ori se închide cafeneaua la ora 12 ori începe petrecerea de la ora 23? şi totuşi nimeni nu schimbă nimic….

alte păreri?

Ps. o melodie faină…  apropo de introducerea la acest text.

Comments (6)

 • Oana

  Sâc, să știi că eu ies la 7 seara 😀

  reply
 • myhaella

  Eu zic ca munca e de vina :P. In zilele noastre tendinta e sa se stea la munci pana pe la 5-6. Si cum tot omul vrea sa treaca inainte pe acasa sa faca un dus, sa manance, sa se schimbe… ajunge sa iasa cel mai devreme la 8. Iar cei care nu lucreaza nu ies pt ca, ori nu au cu cine, ori “nu este lume”.
  Ce ma enerveaza pe mine cel mai tare e ca in cluburi nu se strange lumea pana pe la 1. Inteleg ca toti vor sa se “incalzeasca” inainte la niste preturi mai accesibile (decat cele din cluburi), dar deja se exagereaza. incepe discoteca la 1 jumate si la 4 e cam gata. Pe vremea mea… la 11 jumate, maxim 12 era plina discotelnita.
  Oricum eu prefer o iesire lejera, sau un pub, sa te mai si intelegi om cu persoana, si daca ai chef, poti sa te si zbengui.

  reply
   • myhaella

    eu am incercat de cateva ori sa merg direct dupa lucru…. n-am avut cu cine pt ca unii inca lucrau, altii abia au ajuns acasa…. etc.
    iar studentii nu au “motiv” sa iasa mai repede, pt ca dimineata nu tre sa se trezeasca devreme

    reply

Post a Comment