Târgu Mureş
23 Apr, Tuesday
17° C
TOP

REOpening party în Backstage

Backstage este unul dintre cele mai vechi localuri din Mureş, care este încă “în viaţă”.

Personal, weekendurile mi le împart între Backstage şi Office, aşa că nu puteam să nu fiu la curent cu ultimele evenimente vis a vis de Backstage. Recent s-a schimbat proprietarul, iar barul a intrat în stăpânirea lui Valentin Ratiu (bussines owner). A preluat barul şi l-a pus puţin la punct, adică a zugravit totul într-un ton de gri, a recondiţionat mobilierul, a schimbat sistemul de aerisire (am simţit şi eu o îmbunătăţire) şi a schimbat sortimentul de cafea şi ceai, ceea ce, credeţi-mă că se simte :).

Vali a preluat barul cu gânduri mari. Mi-a spus că îşi propune să reînvie vechile petreceri, alea care se terminau spre dimineaţă şi că obiectivul lui principal este să atragă vechea clientelă. Pentru curioşi, profilul muzical a rămas la fel, long live rock music.

Mi-a mai povestit şi despre câteva idei care sunt în curs de implementare şi anume: vor fi seri dedicate exclusiv meciurilor de fotbal (marţi şi miercuri), iar aceste seri vor fi anunţate prin intermediul paginii de facebook, care va fi întreţinută şi pusă la punct. O altă seară a săptămânii va găzdui şedinţe de karaoke (oricum sunt puţine în oraş) iar în weekenduri vor fi organizate party-uri. Pentru ca petrecerile să fie profi,  se va reîntoarce în “gaşcă” PartyDj. Acestea vor avea loc, vinerea sau sâmbăta şi evident vor fi anunţate pe facebook, de aceea trebuie neapărat să daţi like paginii. Orarul este destul de permisiv şi anume de luni până joi de la 10 la 24, vineri de la 10 la 4, iar sâmbătă şi duminică de la 12 la 4 dimineaţa.

Deşi localul şi-a redeschis porţile de câteva zile, petrecerea oficială va avea loc vineri 24 Februarie, iar ca să se simtă că e sărbătoare, vor veni să întreţină atmosfera PartyDj’s, şi vor fi promoţii precum : Alexandrion 2+1 gratis, cocktail (AlexCoke, AlexEnergy) 2+1 gratis, shots (Passport to Hell, Bloody Brain) 2+ 1 gratis (aceste oferte sunt posibile printr-o colaborare dintre Backstage şi Alexandrion).

Pentru că mai sunt doar câteva zile până la marea (RE)deschidere, vă las un număr de telefon unde puteţi face rezervare 0744 787 462 . Vă urez de pe acum distracţie plăcută!!!!!

 

Post a Comment