Târgu Mureş
20 May, Monday
16° C
TOP

Restaurant-Hotel Concrete

No bun, Azi am fost la restaurant Concrete în Ungheni. Cum mergi din Tg  Mureş imediat lângă Rompetrol, la intrare în Ungheni.

Am fost Impresionat de mâncarea extraordinar de bună. Am mâncat o ciorbă de fasole cu Ciolan absolut Delicioasă, rar mi s-a întâmplat să “ling” farfuria când mănânc în oraş. Ceapă n-am mâncat pentru că trebuia să merg la medic… dar oricum a fost bună. La felul doi un Papricaş de pui cu paste , bun, gustos, cu ardei, cu piept de pui sos de smântână. Ca la mama acasă. Păcat de murături care erau tinute în farfurii de ceva vreme….

În rest acolo sunt două saloane pentru fumători şi pentru nefumători. Eu am fost la Fumători. Serviciile aproximativ ok…  Dar preţul la meniul zilei e 12 Lei. Şi e mult şi bun, chiar mă mir că nu merge foarte multă lume acolo.

De fapt cred că cel mai mare dezavanaj al restaurantului pe lângă faptul că e departe de oraş e faptul că e insuficient promovat. Oricum din câte ştiu lucrurile se schimbă şi va fi mai bine. O idee bună ar fi serviciile de catering pentru multitudinea de companii aflate în zonă.

Acum voi da nişte note

  • Locaţie: 3. E foarte departe de oraş…. partea bună e că e în zona industrială a Tg. Mureşului aşa că cei care au pauză de masă şi vor să manance un prânz consisetent şi bun. Au parcare… mare , la vară va fi terasă….
  • Aspect: 4, e îngrijit, are o forma faină nu pot zice nimic. scaunele sunt foarte comode
  • Servicii: 3, aici mai este de discutat. deocamdată au un singur ospătar care e şi barman. Pe lânga asta nu e cel mai fericit exemplu.. dar rău nu eşti tratat. Doar ca nu dă clasă serviciilor….
  • Gust: 4, foarte bună mâncarea…. nici un comentariu aici.
  • Ambianţă: 4. E ok, doar că nu e foarte multă lume, sunt oameni care muncesc în zonă.
  • Preţ: 4 , am studiat preţurile… sunt foarte bune….  şi meniul e destul de bogat.
  • Impresia generala: 4, mie mi-a placut , dacă aş avea treabă în zonă probabil că acolo aş merge la masă. Iarăşi dacă ai drum dinspre sau către cluj şi vrei să mănânci ceva bun…. e un loc unde poţi să te opreşti liniştit.

Cu bine

Mihai

Post a Comment