Târgu Mureş
19 Jun, Wednesday
22° C
TOP

Review Restaurant Schwaben-Hof Gasthaus

Pe două roți, sub plăcutele raze ale soarelui, ne-am pornit la plimbare. Destinație exactă nu am avut dar un colț de rai al naturii și bunului gust ne-a făcut cu ochiul. 🙂

La aproximativ 23 km de Mureș, spre Isla, după o urcare puțin provocatoare a unui deal, nu departe de drumul județean, construit pe un deal, sta “cu brațele deschise” Restaurantul Schwaben-Hof Gasthauscu a lui tare drăguța și pitorească curte și plăcuta terasă care îți oferă un peisaj de nedescris.

IMG_1290-schwabenhof-restaurant

Nu ne-a fost mirarea să găsim terasa aproape plină. Cu mașina, cu bicicletele, oamenii au continuat să sosească la acest colț de rai.

Aer curat, liniște, natură…o adiere ușoară a vântului de vară târzie și o bere rece după atâta pedalat…Minunat!

Restaurantul are un meniu complex iar servirea este relativ rapidă, având în vedere marele flux de clienți. Băuturi răcoritoare, atât cu alcool cât și nonalcoolice, diferite game de bere (pe care în oraș nu le prea întâlnești dar care trezesc interes), ceaiuri, ciocolată caldă, cafele…iar pe partea de preparate… supe, ciorbe, paste, garnituri diferite și cărnuri gătite în diverse feluri. Deserturile nu lipsesc din meniu și nu ar trebui să le ocoliți pentru că, spre exemplu, o astfel de înghețată, preparată din ingrediente naturale – înghețata casei – nu găsiți în oraș!! Prețurile sunt acceptabile 🙂

Noi ne-am comandat Tortiglioni cu sos de smântână dulce, cu roșii și parmezan și o porție de Broccoli gratinat în sos beșamel cu cașcaval Emmentaler. 
IMG_1245-schwabenhof-restaurant
IMG_1246-schwabenhof-restaurant

Pastele au fost bune, gustoase, cantitativ suficient, cu sos în cantitatea potrivită. Poate câteva roșioare cherry ar fi adăugat un plus de gust și aspect pastelor! Să le încercați! 😀
IMG_1248-schwabenhof-restaurant
IMG_1250-schwabenhof-restaurant

Dacă vă place broccoli, cașcavalul Ementaler și vreți să mâncați ceva mai…altfel, alegeți din meniu acest preparat! Un amestec de gusturi și arome! Acel broccoli înnecat în acel sos și în marea cantitate de cașcaval topit, pâinea ușor prăjită… O bunătate! De cantitate nu vă mai spun că…m-am “luptat” pentru a termina porția. ;))

Și pentru că acest restaurant este vestit pentru a sa înghețată de casă, nu am putut spune nu,  chiar dacă eram cu “burțile” pline, și ne-am comandat înghețata prăjită cu sos de ciocolată! Am întrebat și noi cum…este înghețata prăjită și iată!
IMG_1257-schwabenhof-restaurant

IMG_1253-schwabenhof-restaurant

O textură cum nu am mai întâlnit la înghețată, un gust aparte, un gust bun, natural, care s-a potrivit de minune cu acel sos de ciocolată și ușoara frișcă. Porția este chiar mare pentru o persoană iar biscuitele care învelește înghețata este potrivit de prăjit! Să nu cumva să ajungeți la Schwaben-Hof  și să nu încercați specialitatea casei! :

Fie vară, fie iarnă, fie pe terasă sau în interior, restaurantul vă sta la dispoziție cu ale sale specialități și preparate buneee!

Luați-vă mașina sau și mai bine bicicletele și mergeți la Restaurant Schwaben-Hof ! Peisajul vă va încânta sufletul iar mâncarea gusturile!
IMG_1273-schwabenhof-restaurant
IMG_1274-schwabenhof-restaurant

O relaxare sufletească și culinară! 🙂

Credit foto: Dorin Bonta
www.dorinbonta.ro

    Schwaben-Hof

  • Isla 1A, Hodosa 547322
  • 0788 311 429
  • Marți-Duminică: 12:00-22:00

Post a Comment