Târgu Mureş
22 Feb, Thursday
11° C
TOP

Revelionul perfect la Hotel President!

Fie că o spunem sau nu, noaptea dintre ani vrem să fie cât se poate de specială, perfectă și plăcută! Compania, atmosfera din jurul tău, muzica, serviciile și calitatea lor toate sunt detaliile importante care te vor introduce în noul an zâmbind de fericire și mulțumire.

Pentru că și-au respectat, încă de la deschidere, clienții și caută mereu să își satisfacă fiecare client în parte, Hotel President vrea să îți ofere o noapte de neuitat, o intrare spectaculoasă în 2014!

Ți-au pregătit o ofertă de nerefuzat!

Seara festivă va avea loc în incinta restaurantului proaspăt modernizat, doi chef-bucătari asigurându-ți un meniu deosebit. Pachetul de revelion va cuprinde : un aperitiv rece, o gustare caldă, un fel principal, gustarea specială de dimineață dar și, nelipsitul, tort, care va fi unul special! Băuturile nonalcoolice, cele alcoolice și șampania sunt și ele incluse în pachet!

Atmosfera de sărbătoare va fi întreținută printr-un program artistic complex : muzică ambientală, de folclor şi muzică de petrecere. Cei care vor face seara mai specială și vor întreține spiritul petrecerii, până-n zori, vor fi Daniela Gyorfi & MC Geo, Florin Vos și Ionela Moruțan.

Prețul pachetului de revelion pentru o persoana este de 230 lei, ora începerii distracției va fi 20:00!

Hotel President îți oferă și pachete de 3, 4 sau 5 nopți, All Inclusiv (cu seri tematice)!

Pășește în 2014 sub grija, calitatea și rafinamentul Hotelului President!

 

Post a Comment