Târgu Mureş
18 Sep, Saturday
13° C
TOP

Review Cafenea Esthetique

Eu si ai mei colegi de la OIM (din ce in ce mai dragi :D), am avut ocazia in ultima perioada sa facem review-uri mai multor localuri. Saptamana trecuta am fost la cea mai noua cafenea din cartierul Tudor, respectiv la cafeneaua Esthetique.

Diferit de predecesoarea ei, este ca acum se serveste si mancare, ceea ce face din cafenea un bistro de cartier. Noua infatisare a localulului este draguta; inauntru se fumeaza, este curat si destul de spatios, nimic iesit din comun. Are si televizoare pentru fanii meciurilor de fotbal, ceea ce face din Esthetique un concurent direct al localului Rexo.

Capacitatea este de aprox. 50 de persoane, capacitate generoasa si probabilitate ridicata sa gasesti loc liber. Pe langa mesele de 4-6 persoane sunt si canapele de 8-10 persoane, pentru a deservi grupuri de orice marime.  Preturile sunt accesibile, nici prea mari – cum ar fi ale localurilor din centru, dar nici prea mici- cum practica barurile de cartier. Produsele sunt ok, singurul repros ar fi ca bautura lor “Gutuie Calda” este extrem de dulce si imposibil de baut. In schimb, Carmen a ales din meniu o portie de papanasi, care desi nu sunt imensi cum sunt altii in oras, sunt gustosi. Au oferte speciale pentru micul dejun, pentru masa de dupa amiaza sau pentru recomandarea zilei. Meniul, cu preturi, il gasiti aici!

Fiind situat pe strada Cutezantei, la intersectie cu Infratirii, este garantat ca veti gasi loc de parcare in orice moment al zilei, motiv pentru care primeste de la mine un mare like.

Un minus, important, pentru cafenea este faptul ca este un local doar pentru fumatori, un local in care se si mananca. Pentru un nefumator care vrea sa manance aici acest lucru este chiar important.

Cam acestea ar fi impresiile mele despre cafeneaua Esthetique, iar acum cateva note (1-foarte slab, 5-foarte bine):

 • Aspect/Ambianta/Amenajare = 4;
 • Servicii = 3,8;
 • Calitate Produse = 4;
 • Locatie = 4 ( locuri de parcare disponibile, taxiuri relativ aproape);
 • Pret (calitate/produse) = 4;
 • Impresia Generala= 3,96

 

Credit foto: Radu Petric

Contact:

 • 0737 600 856
 • Strada Cutezanței, nr 61

Comments (1)

 • florea virgil

  Buna ,
  Multumim pentru review, OBIECTIV ,
  Un singur comentariu in ceea ce priveste fumatul, nu va mai fi o problema din momentul in care temperatura de afara ne va permite sa deschidem toata fatada, vezi poza din comentariul de pe FB, SAU, cand in sfarsit ne vom ralia Europei in ceeea ce priveste fumatul in locurile publice !

  reply

Post a Comment