Târgu Mureş
23 Sep, Thursday
10° C
TOP

Review concert Keresztes Ildikó/Keresztes Ildikó koncert Review

Nu știu cum am reușit, dar am ajuns la concert exact la 21:30. Sala era deja plină cu oameni foarte diferiți, atât ca vârstă, cât și ca personalitate. Am văzut oameni de la 12, până la 60 de ani, așa că eram deja curioasă: Oare ce le-a captat atenția, de ce ascultă cântăreața respectivă? Peste aproximativ 30 de minute, a apărut pe scenă și mi-am găsit răspunsul: din cauza melodiilor diversificate. A cântat blues, pop, rock, hit-ri și piese nou-nouțe.

DSC_0053

Locația (Zanza) era perfect aleasă, pentru un concert de genul acesta. Spațiul era destul de mare, chelnerii destul de prietenoși și atmosfera oscila, odată cu piesele cântate. Oricum, cine nu s-ar simți bine sub lămpile uriașe din Zanza, lângă băutura sa preferată?

DSC_0067

În concluzie, mi-a plăcut concertul. Nu spun că era cel mai bun spectacol din viața mea, dar ca program de joi, a fost cât se poate de bun. Iată, câteva poze, de la concert:

 

Nem tudom, hogy sikerült, de pontosan érkeztem a koncertre, 21:30-kor. A terem már megtelt nagyon különböző emberekkel, úgy korukat, mint személyiségüket tekintve. A korosztály megközelítőleg 12 és 60 év között volt, emiatt kissé kiváncsi lettem: Vajon mi keltette fel az érdeklődésüket, miért jöttek el meghallgatni az illető énekesnőt? Körülbelül 30 perc múlva megjelent a színpadon és megkaptam a választ: a változatos dalok miatt. Énekelt blues, rock, pop zenét, slágereket és vadonatúj dalokat egyaránt.

A helyszín (Zanza) tökéletes volt egy ilyen jellegű koncert megszervezéséhez. A tér tágas volt, a pincérek viszonylag barátságosak és a hangulat, a dalokkal párhuzamosan változott. Akárhogy is, ki ne érezné jól magát a hatamas, Zanzás lámpák alatt, kedvenc italát szürcsölgetve?

Összességében, tetszett a koncert. Nem mondom, hogy életem legjobb eseményén vettem részt, de csütörtöki programnak éppen megfelelő volt. Csatolok néhány képet is az eseményről:

 

Post a Comment