Târgu Mureş
23 Sep, Saturday
13° C
TOP

Review concert Vunk la Targu Mures

Trupa Vunk a intrat in topul preferintelor mele intr-un timp foarte scurt si intr-un ritm foarte alert.

De la “imi place refrenul asta”, la “ce piesa faina”, la “wow ce album misto”. Asa ca nu puteam sa primesc altfel decat uber incantata vestea ca Trupa Vunk pleaca in turneu prin tara, iar in 25 martie face popas la Targu Mures.

Ziua concertului a sosit iar eu impreuna cu Dan (noul nostru fotograf) ne-am prezentat la fata locului. Deschiderea concertului a fost un solo al talentatei fara margini Alexandra Usurelu; as putea linistita sa ma duc la capatul lumii cu Alexandra in casti. Asa ca inceptul concertului a fost bine, a fost cald.

DSC_0407

Baietii au intrat fara eroare la 19,45 pe scena, iar concertul acustic m-a dus cu gandul mai mult la un musical. Echipa cu care a plecat Vunk in “Inconjurul Lumii” este profi din cap pana in picioare. Mi-as dori si eu sa lucrez cu astfel de minti creatoare. Pe langa faptul ca au venit cu ideea de a rula in deschiderea spectacolului un filmulet cu Targu Mures, toate imaginile proiectate in spatele scenei pe perioada celor doua ore de show, mi-au furat sufletul.

Calitatea livrata de trupa e greu de scris in cateva randuri. Sunt niste profesionisti si …sper sper sper sa ramana pe piata muzicala romaneasca mult si bine. E nevoie de ei acolo.

DSC_0585

Inca de la piesa a treia imi doream sa ma ridic de pe scaun si sa ma las cuprinsa de “1000 de flori parfumate” si “1000 de masti colorate”. Targu Muresenii mei, dragi de altfel, nu au fost in sincron cu mine. Abia spre finalul concertului, la interventia deloc subtila a lui Cornel Ilie, s-au urnit muresenii din scaune.

Pentru mine concertul a fost exact ce mi-am dorit. Am fredonat vers cu vers pana am ramas fara voce, iar la final cu entuziasm am alergat cu fetele sa facem o poza cu trupa.

Ca si concluzie, trupa Vunk a dat dovada de seriozitate si pasiune pentru muzica si spectacol. Sper ca aceste doua valori sa atraga inca public, vreau sa mai traim astfel de experiente. Pana data viitoare, draga Vunk te salut cu caldura si iti multumesc “La nebunie”.

Mai jos cateva poze de la concert.

[AFG_gallery id=’13’]

Post a Comment