Târgu Mureş
25 Sep, Saturday
6° C
TOP

Review ESCAPADA

Escapada a fost cu adevărat o noapte de pomină! Îndreptându-mă spre cortul uriaș, am auzit basul tot mai puternic și deja simțeam că îmi petrec noaptea la locul ideal.

Am ajuns pe la 23:00 și m-au surprins două lucruri. Prima era muzica excelentă, așa sună o petrecere reușită! Dj Sauce și Thomas Pcz au oferit o muzică de calitate superioară. Nu am ascultat fiecare artist, dar părerea generală era că și ei s-au ridicat la acest nivel. “Surpriza” a doua nu a fost atât de pozitivă. Până la începutul concertului Suie Paparude (pe la miezul nopții) au fost cam 200 de persoane. În cort încăpeau 3000 de persoane, așa că a fost destul de șocant. Totuși și această problemă s-a rezolvat. Șuie a strâns o adevărată mulțime la Aeroclubul din Tg. Mureș.

În concluzie, organizatorii și-au ținut promisiunea și au creat o petrecere memorabilă, care semăna mai degrabă cu un festival. Dacă ai fost acolo, sunt sigură că ai aceeași părere, iar dacă nu ai ajuns, ai ratat o seară “faimoasă”.

 

Az Escapada egy valóban sikeres esemény volt! A sátor fele menet hallottam az egyre erősödő basszust és már tudtam, hogy ideális helyen töltöm az estém.

23:00 óra körül érkeztem meg és két dolog lepett meg. Az első a kiváló zene volt, így szól egy igazi buli! Dj Sauce és Thomas Pcz magas színvonalú zenét biztosítottak. Nem hallgattam meg minden előadót, de az általános vélemény szerint, mindenki megfelelt ennek a szintnek. A második “meglepetés” kevésbé pozitív volt. A Suie Paparude koncert kezdetéig (éjfél körül) körülbelül 200 ember volt a helyszínen. A sátorban 3000 ember fért el, így meglepő volt az alacsony létszám. Végül ez a probléma is megoldódott. A Șuie valódi tömeget gyűjtött a Repülős Klubhoz.

Összességében, a szervezők teljesítették ígéretüket és egy emlékezetes estét hoztak létre, amely inkább egy fesztiválhoz hasonlított. Ha ott voltál, biztosan osztod a véleményem és ha nem értél el, kihagytél egy “híres” estét.

Photo credit: Radu Petric – PRA

Post a Comment