Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
14° C
TOP

Review – Lansarea noului meniu Restaurant PRIVO

Avem delicioasa plăcere de a vă anunța lansarea noului meniu Restaurant PRIVO, lansare care a avut loc în data de 6 iunie 2018.

Restaurantul PRIVO și-a menținut, fără doar și poate, standardele, calitatea serviciilor, plăcuta atmosferă, diversitatea, savoarea și prospețimea preparatelor. Un curcubeu de savoare și bun gust!

Sub impecabila coordonare a CMC Henrik Sebok, echipa culinară a reușit, cu succes, să prezinte invitaților noua lumină a meniului și anume cele 22 de noi preparate și reinterpretarea altor câteva.

Noul meniu a fost, pe scurt, prezentat de către CMC Henrik Sebok care ne-a spus

“Transmit aplauze întregii echipe culinare, proprietarilor acestui hotel și, nu în ultimul rând, clienților! Feedbackul pe care îl primim de la clienții noștri este prețios. Noul meniu are o nouă lumină pe care vă las să o descoperiți prin noile preparate!”

Și pentru că seara nu putea decurge altfel, Marius Danciu, desăvârșitul somelier a pregătit câteva vinuri perfect asezonate preparatelor care urmau să ne încânte papilele gustative.

Așadar, să începem prin a vă prezenta ce a cuprins noul meniu 😀

Starter Rece

Salată cu Avocado și Quinoa + Ton Tataki

 

 

 

Fraged, suculent, ușor aromat și potrivit preparat! Așa a fost tonul Tataki. Yam!

Mixul de salată și ghimbirul baby au făcut ca acest dish să fie unul fresh și aromat.

Light, fresh și bun!

Vinul care a acompaniat acest preparat a fost perfectul Liliac Sauvignon Blanc 2017.

 

Cu gândul la cel de-al doilea preparat, am absorbit din atmosfera prietenoasă creată în restaurant și ne-am bucurat de plăcuta muzică live a Amindei & Roje.

 

 

Ca și Starter Cald, Restaurant PRIVO ne-a pregătit

Risotto Royal

Un risotto al dente, cremos, ușor aromat acompaniat de un proaspăt sparanghel și de suculentele Saint Jacques. Un dish perfect pentru iubitorii de light marin. Corcova Chardonnay Reserve 2015 a fost vinul ales de către Marius Danciu pentru asezonarea acestui preparat. Perfect!

Tot mai relaxați, tot mai încântați de noile gusturi am așteptat felul principal care a fost

Mușchiuleț de Porc

O bunătate!!

Acel pesto din busuioc sălbatic, semințele de dovleac și acele bucăți fragede, potrivit preparate și condimentate s-au potrivit de minune. Foarte gustos, aromat exact atât cât a trebuit… carnea fragedă și suculendă… Trebuie încercat!!

Vinul ales pentru asezonarea acestui preparat delicios a fost Petrovaselo Ovaș 2015 – pur și simplu perfect! 😀

Și pentru a încheia un nou meniu cu bine și cu bun gust, desertul ales a fost

Bloody Cheesecake

Uau! Dacă ești iubitor de deserturi, așa cum sunt eu, dacă crema de brânză cu jeleu de portocale roșii de Sicilia îți trezesc papilele doar citindu-le, atunci acesta este desertul tău! O joacă bine echilibrată între dulce și acrișor, un desert ușor și proaspăt asezonat, cu dibăcie, cu Carastelec Frizza.

Încă o dată: aplauze echipei culinare, aplauze CMC Henrik Sebok!!

Noul meniul al Restaurantului PRIVO ne-a cucerit cu ale lui noi preparate și suntem siguri că și ceilalți invitați au fost convinși de bunătatea acestora.

Vrei să trăiești experiența unui fine dining? Restaurant PRIVO este singurul restaurant din Mureș calificat și o demonstrează de fiecare dată! 🙂

 

Credit foto: Cătălin Neag

     Privo

      STAFF PICK
  • Str. Urcușului nr. 1, Tîrgu Mureș
  • 0365 424 442
  • office@hotelprivo.ro

Post a Comment