Târgu Mureş
28 Sep, Wednesday
17° C
TOP

Review Meniul Zilei Boema Bistro&Pizza

O să încep acest review prin a vă spune că nu o să mai măncăm aici, adică la Boema Bistro&Pizza, pentru simplul fapt că nu ne-a plăcut, deloc, mâncarea de aici și o să vă spunem de ce.

Ne-am ales o masă, pe terasa localului și am așteptat timp de aproximativ cinci-șapte minute să ne fie luată comanda. Un tânăr ospătar a venit și după ce ne-a prezentat meniul, ne-am decis asupra a două meniuri diferite. O varianta nu mai are “în stoc” așa că am ales alta.

Meniul zilei a fost:

Varianta 1
Supă: Ciorbă ardelenească de porc
Felul doi: Cotlet măcelăresc, Garnitură: Piure de cartofi
Salată: Salată
Desert: Desert
Preț: 12 lei
Varianta 2
Supă: Ciorbă de pui cu usturoi
Felul doi: Cotlet de porc vienez, Garnitură: Orez cu legume mexicane
Desert: Desert
Preț: 12 lei
Varianta 3
Supă: Supă de zarzavat cu lăscuțe
Felul doi: Piept de pui cu sos de smântână și ciuperci, Garnitură: Piure de cartofi
Desert: Desert
Preț: 12 lei
Varianta 4
Supă: Ciorbă de perișoare
Felul doi: Frigărui de pui, Garnitură: Cartofi prăjiti
Salată: Salată
Desert: Desert
Preț: 15 lei
Varianta 5
Supă: Ciorbă țărănească de vită
Felul doi: Ciocănele de pui pane, Garnitură: Orez cu legume
Desert: Desert
Preț: 15 lei
Meniu vegetarian
Supă: Supă de roșii
Felul doi: Cașcaval pane, Garnitură: Cartofi prăjiti
Salată: Salată
Desert: Desert
Preț: 12 lei

(Sursă pentru meniu – pagina lor de facebook).

Așadar, varianta doi nu mai era drept urmare am comandat varianta patru și varianta cinci. Am vrut să combinăm variantele, precizând că plătim meniul mai scump dar nu s-a putut. Buun..

Berea comandată, pâinea din partea casei, oliviera și tacâmurile au fost aduse la masă iar în aproximativ 10-13 minute au fost aduse și ciorbele noastre. Ciorba țărănească nu a fost suficient de caldă (nu îmi place deloc ciorba/supa călduță!), condimentată a fost bine, bucățile de carne (patru, cinci la nr.) erau prea mari tăiate, legumele erau suficiente. Fără doar și poate am mâncat ciorbă țărănească mult mai bună! Ciorba de perișoare avea așa mult orez de parcă am fi comandat ciorbă de orez!! A fost puțin cam grasă dar condimentată potrivit.

IMG_6451meniul-zilei_boema

IMG_6454meniul-zilei_boema

IMG_6441meniul-zilei_boema

IMG_6445meniul-zilei_boema

Cantitativ ciorbele au fost suficient.

Debarasarea s-a făcut relativ repede, felul doi care speram să îmi placă mai mult, a fost adus în aproximativ cinci minute. Vă spun de pe acum că NU!

Orezul cu legume era atât de fiert că mi se lipea de dinți, măsele, cerul gurii în timp ce îl mestecam. Legumele…una aici, una acolo… Condimentat nu…Nu am mâncat, în oraș, un orez așa prost făcut ca până acum!!! “Ciocănele de pui pane” a fost defapt o “ciocănea” pane care…lăsând la o parte faptul că nu avea deloc sare sau piper sau ceva condiment pe ea a fost…bunicică.

Cartofii prăjiți, din cealaltă variantă de meniu, erau reci. Nu călâi, reci iar frigăruia de pui…părea făcută de ieri. Totul de pe ea era rece, uscat și deloc condimentat (puțină sare de gust măcar)!!

IMG_6460meniul-zilei_boema

IMG_6463meniul-zilei_boema

IMG_6456meniul-zilei_boema

IMG_6458meniul-zilei_boema

Salata la ambele variante a fost de castraveți, vruți, murați. Astfel am terminat și felul doi, evident nu sătui pentru că nu am putut mânca totul (nu din cauza cantității, să nu credeți asta) și am așteptat desertul.

Nu mare ne-a fost mirarea când ospătarul ne-a adus, în aproximativ cinci minute, desertul – câte o Măgura! Da, acea Măgura ambalată. Am decis să o ne luăm desertul “la pachet”. :)))

IMG_6466meniul-zilei_boema

Desertul, așa cu ale lui multe E-uri, ne-a îndulcit puțin.

În esență meniul zilei la Boema Bistro&Pizza nu este unul prea bun. Se poate mult mai bine. Nu suntem noi tare pretențioși dar la 15 lei/meniu ne așteptam la o mâncare mai bună. Indubitabil trebuie să lucreze la meniu, la prepararea mâncării!!

Serviciile sunt relativ rapide, înăuntru mirosea a mâncare chiar dacă era ușa deschisă. Terasa prin faptul că este atât de aproape de trotuar nu e chiar așa plăcută, nu este deloc intimă.

Raportul calitate/preț este unul prost, preț/meniu este de 12 sau 15 lei. Meniul are inclus desert și pâine din partea casei. Prețul berii, la 500 ml, este de 4,5 lei.

Nu vă putem recomanda să mâncați la Boema atâta timp cât nouă nu ne-a plăcut deloc dar…dacă sunteți prin zonă și vă este foame, încercați meniul lor. Evident, vă așteptăm părerile!!

Meniul zilei de mâine îl puteți afla accesând meniulzilei.info

Poftă bună să aveți!

Comments (2)

  • iulia

    Am comandat de acolo o singura data, dar mancarea a fost oribila. Cartofi prajiti cu aripioare, amebele fiind rancezite, parca prajite in ulei vechi de 2 luni…nu imi dau seama cum rezista astfel de restaurante.

    reply

Post a Comment