Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
14° C
TOP

Review Meniul Zilei Casa Petrina

Din nou am optat pentru meniul zilei livrat la domiciliu, motiv pentru care am ales meniul de la Casa Petrina, aceștia făcând doar livrări, o locație lipsindu-le.

Timpul livrării comenzii este de 1h-1h 30 minute, dar au fost drăguți să ne aducă comanda când le-am spus noi, în timp util să ajungem și noi acasă. ;))

Meniurile noastre au ajuns întocmai, calde și mirosind bine.

Meniul zilei a fost:

  • Ciorbă de fasole boabe cu afumătură
  • Chiftele de pui sau porc cu sos roșu
  • Piure de cartofi
  • Clătite cu gem

și a doua variantă

  • Salată Bulgărească (salată, șuncă, telemea, castraveți, roșii, ardei, porumb, ou fiert, dressing)
  • Clătite cu gem

IMG_7253casa-petrina

Mâncarea a ajuns în regulă, nu s-a vărsat nimic, nu a curs nimic și a ajuns caldă. La fiecare meniu am primit câte un set de tacâmuri de unică folosință, unul dintre acestea având și un pliculeț de sare și unul de piper.

Pâinea proaspătă, ciorba potrivit de caldă, condimentată bine (puțin cam acrișoară), consistentă și suficient cantitativ. A fost o ciorbă bună.

IMG_7288casa-petrina

La felul doi am primit trei chiftele de…pui sau porc (când am comandat doamna nu m-a întrebat dacă vreau din pui sau porc, fiind specificat în meniu “Chiftele de pui sau porc cu sos roșu”), dar mâncând din ele…cred că au fost de pui. Au fost bune chiftelele. Piureul de cartofi cu sosul roșu a fost bun. Nu a fost un felul doi deosebit dar a fost bun la gust și sățios. Parcă ar fi fost bune câteva murături la acest fel…

IMG_7277casa-petrina

IMG_7278casa-petrina

Varianta a doua a meniului, adică salata bulgărească a fost cantitativ multă, a avut multă salată și mulți castraveți dar a fost săracă în porumb (doar câteva boabe am întâlnit), telemea, ardei și șuncă. Da, am simțit că am mâncat salată verde, castraveți și roșii. Dressingul a avut drept bază maioneza…bunicel. Categoric mi-ar fi plăcut mai mult dacă salata ar fi fost mai consistentă și mai puțin salată cu salată!

IMG_7281casa-petrina

IMG_7279casa-petrina

Desertul, clătitele cu gem, au fost bine venite. Au fost bune și au avut gem nu marmeladă sau pastă de fructe din comerț.

IMG_7285casa-petrina

IMG_7283casa-petrina

A fost un meniul zilei bun, adus atunci când ne-a fost nouă bine, un meniu nu deosebit dar bun.

La salată dragă Casa Petrina ai putea să faci proporțiile mai potrivite, mai multe din fiecare. Ar fi mai bună salata, mai sățioasă și ar fi clientul mai mulțimit.

Raportul calitate/preț este unul bunicel, preț/meniu este de 13 lei. Pâinea a fost din partea casei iar meniul a venit însoțit și de un desert preparat.

Meniul zilei Casa Petrina este un meniu pe care vi-l recomandăm și accesând meniulzilei.info aflați cu ce vă pot servi mâine, poimâine și așa mai departe 🙂

Poftă bună!! Vă așteptăm cu păreri! 😀

Post a Comment