Târgu Mureş
28 Sep, Wednesday
17° C
TOP

Review Meniul zilei la Restaurant Cezar

Revenim cu review-urile localurilor, restaurantelor dar de această dată meniul zilei este “ținta” noastră.

Vom veni cu câte un review de acest gen o dată pe săptămâna, în care vă vom face câteva recomandări: unde este bine, unde este bun meniul zilei.

Întâmplător, primul pe lista noastră, a fost Restaurant Cezar.

Pentru cei care nu știu, este un restaurant mare, spațios, în care îți găsești cu ușurință loc la masă pe timpul zilei pentru a servi meniul zilei. La foarte scurt timp după ce ne-am pus la masă, am fost “preluați” de un ospătar. După ce ne-a prezentat cele 2 variante ale meniului zilei, ne-am decis să le luăm pe ambele. Apa comandată de noi a venit repede, la fel și pâinea din partea casei. Primul fel de mâncare, ciorba, a venit repede, timp de așteptare aprox. 10 min. Potrivit de caldă, de condimentată și bună.

IMG_0556IMG_0558

Ospătarul a fost destul de prompt, felul I fiind înlocuit rapid de felul II. Acesta a făcut diferența în sensul că puiul crispy și cartofii prăjiți nu erau calzi, doar călâi. Nu îți cade prea bine o mâncare, care are ulei, să fie la o așa temperatură. Gustul a fost bun însă, iar salata Cezar a fost bună. Porțiile au fost potrivite, te saturi sigur.

IMG_0560IMG_0561

Surpriza mea, cel puțin, a fost desertul, adus pe o singură farfurie, care a fost foarte mic: foietaj cu cremă de ciocolată. Nu a fost prea bun, sincer.

IMG_0568

În timpul mesei am remarcat firimiturile de pe masă și scaune și că muzica era complet nepotrivită pentru un așa restaurant. Fiind un restaurant mare, mirosul de mâncare nu este întâlnit dar îl poți simți pe cel de fum de țigară, putându-se fuma în interior. Per total restaurantul este curat și intim.

Raportul calitate/preț este unul bun, prețul meniului fiind de 13 lei.

Vă recomandăm Meniul Zilei la Restaurant Cezar, meniu pe care îl puteți consulta zilnic accesând  http://www.meniulzilei.info/targu-mures/restaurant/cezar-restaurant

Poftă bună!

Post a Comment