Târgu Mureş
19 May, Sunday
13° C
TOP

Review Meniul Zilei la Scarlet Cafe

Săptămâna cu nr.3, meniul zilei nr. 3, de această dată Scarlet Cafe a fost alegerea.

După cum bine știți, sau dacă nu știți vă spun, Scarlet este o cafenea în Piața Teatrului, care are și terasă micuță, este drăguț amenajată și merită, spunem noi, o vizită.

Ne-am ales o măsuță la geam și am așteptat să fim “băgați în seamă”. La aproximativ 5 minute după ce am sunat, pentru a veni să ne ia comanda, o domnișoară ospătar a și apărut. Am comandat același meniul zilei, având la dispoziție o singură variantă.

Meniul zilei, servit de noi astăzi, a fost supă cremă de mazăre verde cu mentă și fulgi de migdale și, felul doi, Ham and Cheese toast.

În aproximativ 12 minute au sosit și supele. Potrivit de calde și în cantitate suficientă. Fulgii de migdale s-au potrivit chiar foarte bine în această supă. A fost bunicică.

IMG_1229-2

Primul fel a fost înlocuit de al 2-lea foarte repede. Ne așteptam să fie ceva mai măricel, mai mult, mai consistent dar…felul doi a fost reprezentat de 4 sandwich-uri micuțe cu puțină verdeață (câte o feliuță de roșie și una de castravete) și un bol micuț cu sos. Felul 2 nu ne-a impresionat deloc și, dacă îți este foame tare, nu te satură.

 

IMG_1233-2

Meniul zilei la Scarlet Cafe nu are inclus un desert! Păcat…

Dacă vrei să servești meniul zilei în oraș și îți este foame de lup, nu te sfătuim să alegi meniul zilei la o cafenea pentru că nu vei pleca sătul, așa cum nici noi nu am plecat de la Scarlet. Fiind o cafenea, Scarlet nu servește mâncare gătită mai mult de o supă cremă. Și oarecum este de înțeles.

Nu miroase a mâncare în local, se poate fuma și este curat înăuntru. Atmosfera este una liniștită iar muzica este potrivită pentru o cafenea.

IMG_1238-2

Raportul calitate/preț este unul bunicel, prețul meniului este de 13 lei, iar prețul unei ape la 330ml este de 5 lei. Voi susține necesitatea servirii unui mic desert indiferent dacă este restaurant/cafenea, atâta timp cât servește meniul zilei.

Încercați meniul zilei la Scarlet Cafe, meniu pe care îl puteți consulta zilnic accesând link-ul http://www.meniulzilei.info/targu-mures/restaurant/scarlet-cafe

Poftă bună să aveți!

Post a Comment