Târgu Mureş
21 Apr, Sunday
7° C
TOP

Review Meniul zilei la Trattoria Bella Italia

A doua săptămână din proiect, al 2-lea review meniul zilei! De această dată am ales meniul celor de la Trattoria Bella Italia.

Restaurantul este măricel, amenajat în stil italian, cu elemente decorative specifice, este liniștit și potrivit pentru a servi meniul zilei după o zi plină.

Scurt a fost timpul între așezarea noastră la masă, prezentarea variantelor de meniu și luarea comenzii. Adevărul este că, la momentul intrării noastre în restaurant, nu era niciun client. Am ales 2 variante diferite ale meniului zilei și anume: supă cremă de sparanghel cu crutoane și pifteluțe de carne în sos de roșii și piure, respectiv Pizza salame piccante, variantă aleasă aflându-ne într-un restaurant cu specific italian.

Supa cremă și pizza, cu sos cu tot, au venit foarte repede, în aproximativ 10 minute de la comandă. Supa, fierbinte, a fost chiar bună și destul de multă, poate puțin prea sărată. Crutoanele perfect prăjite și proaspete. Pizza a fost bună, nu seacă, uscată, nu blat prea tare/moale/gros/subțire și a fost destul de mare pentru o persoană.

IMG_0713     IMG_0720

Ospătarul a fost destul de atent și rapid înlocuindu-mi felul 1 cu al 2-lea rapid. Piure-ul, sosul și piftelele au fost chiar gustoase, condimentate bine. Sosul a avut un gust puternic, autentic. O mică atenție: piftelele trebuia să fie puțin mai calde, fiind din carne. Porția a fost suficientă și sățioasă.

IMG_0722

Trebuie să recunoaștem că, după o masă sățioasă, un desert ar fi fost chiar bine venit. Meniul zilei la Trattoria nu include un desert.

Per total meniul zilei la restaurantul Trattoria este unul bun, sățios, calitatea preparatelor este una superioară, simțindu-se gustul proaspăt în ceea ce am mâncat. Restaurantul este curat, nu miroase a mâncare în interior și, dacă ești nefumător, este spațiu amenajat. Muzica pe fundal este chiar plăcută, nu este tare dată și este una chiar potrivită.

IMG_0730      IMG_0733

Raportul calitate/preț este unul bunicel, prețul meniului este de 15,9 lei.  Un desert ar fi făcut, și mai mult, ca meniul să merite bănuții.

Vă recomandăm să încercați Meniul zilei la restaurantul Trattoria Bella Italia, meniu pe care îl puteți consulta zilnic accesând http://www.meniulzilei.info/targu-mures/restaurant-pizzerie/trattoria-bella-italia

Poftă bună vă dorim!

 

Comments (3)

 • Dani

  Pizza aia pare mica. Cand am fost eu sosul picant era acelasi sos “dulce” cu o lingura de seminte de ardei iute aruncata deasupra, nu aveai decat sa ti-l amesteci.E o solutie neglijenta si ieftina pentru ce se vrea acolo.

  reply
  • Dani, referitor la pizza, la ce te astepti pt meniul zilei? E si normal sa fie mai mica.

   Cand ai vreme incearca un platou cu diferite tipuri de carne, la acelasi restaurant. Nu mai stiu cum ii zice la platou, dar are carne de vita, porc, oaie, pui. Cantitativ nu e mult, dar merita toti banii pt gust. 🙂

   reply
   • Dani

    M-am referit strict la “a fost destul de mare pentru o persoană”, mie nu mi se pare, dar poate poza e inselatoare.
    Ok, cand o oi avea ocazia 🙂

    reply

Post a Comment