Târgu Mureş
05 Dec, Tuesday
-4° C
TOP

Review Meniul Zilei Peștișorul de Aur

Ei…dacă până acum am tot auzit cuvinte de laudă despre Peștișorul de Aur, noi venim cu argumente care nu îi laudă deloc!

Așadar, săptămâna aceasta am ales să mâncăm meniul zilei la Peștisor.

Vă spunem sincer că, încă de cum am intrat în sala 2, sala mai mare, a restaurantului am observat cât de murdar era! Pe sub mese, pe lângă mese și scaune, pe mese erau numai firimituri și câte o muscă (da, mai scapă câte una alta) care se plimba în voie pe mese. Fie…ne-am așezat la masă iar în două minute o doamnă ospătar a venit și ne-a luat comanda. Două meniul zilei și anume:

 • Ciorbă de pui a la grec
 • Ceafă de porc la grătar
 • Cartofi natur
 • Varză
 • Chec

Pâinea, din partea casei, tacâmurile și desertul (nu înțeleg de ce a adus desertul cu felul I!!) au fost aduse repede la masă iar ciorbele au fost aduse și ele repede, în aproximativ șase minute.

Ciorba a fost bună la gust dar nu a fost suficient de caldă! Este o ciorbă grasă totuși, care are multă smântână și carne care, dacă nu este suficient de caldă este grețoasă, nu este la fel de bună! Ardeiul iute pe care l-am primit alături ne-a ajutat să ne încălzim totuși. Ciorba a fost consistentă, condimentată bine și multă, cantitativ.

IMG_6595-meniul-zilei-darina-pestisorul-de-aur

IMG_6599-meniul-zilei-darina-pestisorul-de-aur

Debarasarea a mers repede și am așteptat, timp de aproximativ trei minute, felul doi.

Ei bine, dacă la felul principal nu ne-a plăcut că nu a fost destul de caldă ciorba, la acest fel…cartofii natur au fost cât se poate de…natur. Doar fierți și puțin pătrunjel deasupra. Nici urmă de unt, care să le dea un gust bun, nici urmă de sare (nu trebuie să vă spunem cât de răi la gust sunt cartofii fără pic de sare). Am mai mâncat cartofi natur dar așa seci, nu! Trecem la ceafa de porc care, pe o parte era foarte bine făcută, potrivit dar pe cealaltă, aproape deloc. Condimentată a fost potrivit. Ca să fie și mai rău, lângă cartofi și carne a fost pusă salata de varză proaspătă care, evident și logic, și-a lăsat apă și, drept rezultat, cartofii și carnea pluteau în apa de la varză!! Bravoo Peștișorul de Aur!! Nu este bine așa deloc!! Salata care se știe că lasă, și chiar dacă nu lasă, apă/zeamă, nu se pune în același vas cu mâncarea!!

IMG_6608-meniul-zilei-darina-pestisorul-de-aur

IMG_6613-meniul-zilei-darina-pestisorul-de-aur

Un moment tare amuzant pentru noi, dar dacă ne gândim la incident în sine, nu este de glumă, a fost “furculița buclucașă”!! Una dintre furculițe s-a strâmbat de-a dreptul când Dorin a vrut să taie din carne! Calitatea și-a spus cuvântul! :)))

IMG_6615-meniul-zilei-darina-pestisorul-de-aur

După debarasare am trecut la desert, dacă tot era pe masă încă de la început. Mm… checul a fost bunicel. Două bucățele de chec acompaniate de câteva sărățele.

IMG_6604-meniul-zilei-darina-pestisorul-de-aur

Am mâncat binișor la Peștișorul de Aur, cantitativ nu calitativ! Știm, pentru că am auzit, că se poate și mai bine. Dacă ciorba ar fi mai bine încălzită, dacă salata care lasă apă/zeamă nu ar fi pusă la un loc cu carnea și garnitura, dacă tacâmurile ar fi de calitate mai bună, v-am lăuda și noi.

Servirea a fost promptă, debarasarea rapidă. În restaurant nu miroase a mâncare, nu este, sau cel puțin nu a fost curat când am fost noi (nici pe jos, nici pe masă), muzica nu se potrivea absolut deloc și avea și volumul prea tare dat!!

Raportul calitate/preț este unul bun, preț/meniu este de 12 lei. Meniul are inclus desert și pâine din partea casei.

Încercați meniul zilei la Peștișorul de Aur și vă așteptăm cu păreri!

Meniul zilei pentru restul săptămânii, și nu numai, îl găsiți accesând meniulzilei.info

Poftă bună!

Comments (1)

 • Csaba

  Mancarea nea venit dupa 55 de minute de asteptare.
  Am comandat cartofi prajiti si am primit un mix de cartofi prajiti cu cartofi aurii- probabil resturile.
  Nu recomand restaurantul in weekend deloc.
  Prea multa asteptare, mancare de proasta calitate.

  reply

Post a Comment