Târgu Mureş
02 Dec, Thursday
10° C
TOP

Review Meniul Zilei Restaurant Casa Mureșană

Review-ul acestei săptămâni este dedicat meniului zilei restaurantului Casa Mureșană din Romarta One.

Ne-am ales o masă, lângă geam și am așteptat cuminți să ne fie luată comanda. În două minute un ospătar a venit la masă pentru a ne lua comanda. Foarte prompt având în vedere faptul că în local erau destule mese ocupate. Am comandat două meniul zilei și o bere la 500ml.

Meniul acestei zile a cuprins:

  • Ciorbă țărănească de văcuță
  • Ceafă de porc țigănească
  • Piure de cartofi
  • Castraveți murați
  • Tartă cu mere

În foarte scurt timp, masa ne-a fost pregătită, ne-a fost adusă pâinea din partea casei (pâine cu cartofi, foarte bună) și berea rece.

IMG_6279_meniul-zilei-casa-muresana

Nu au trecut mai mult de cinci minute până ca ciorbele noastre să fie aduse la masă. Cantitativ, ciorba a fost medie, la gust a fost bună, potrivit de caldă, de condimentată și de consistentă. A fost un felul unu bun.

IMG_6273_meniul-zilei-casa-muresana

IMG_6276_meniul-zilei-casa-muresana

Debarasarea a mers foarte repede, felul doi ajungând pe masă în aprox. trei minute. Am sperat să fie la fel de bun dar… piureul a fost rece, undeva la temperatura camerei, așa a fost și sosul și ceafa de porc. Știu că este greu să încălzești o așa mâncare dar, în calitate de client, pot spune/scrie cum aș vrea să fie mâncarea. La gust, felul doi a fost bunicel, dar pentru mine ceafa a fost mult, mult prea picantă. Îmi place mâncarea iute, picantă dar această carne m-a făcut să lacrimez la un moment dat :))

Castraveții murați…nu au avut timp să se mureze. Au fost așa…cu un ușor gust de murătură.Cantitativ, acest fel a fost suficient.

IMG_6282_meniul-zilei-casa-muresana

IMG_6285_meniul-zilei-casa-muresana

Debarasarea a mers la fel de repede desertul fiindu-ne adus în unul, două minute. Fără dubii, tarta cu mere a fost printre cele mai mari și bune deserturi de până acum. A fost unul gătit, nu ambalat, a fost o felie potrivită, îndeajuns pentru a putea spune că da, meniul a avut și desert inclus. Da, ne-a plăcut desertul!

IMG_6288_meniul-zilei-casa-muresana

IMG_6292_meniul-zilei-casa-muresana

Pe scurt, meniul zilei la Restaurant Casa Mureșană a fost bunicel, spun așa pentru că este loc și de mai bine. Este sățios și acea pâine de casă cu cartofi…bună!

Restaurantul este curat, spațios, servirea este promptă, nu miroase a mâncare iar muzica are un volum potrivit. Dacă vreți să mâncați fără a înghiți în același timp fumul de țigară al celui de lângă voi, este un compartiment, de numai patru mese, pentru nefumători.

IMG_6299_meniul-zilei-casa-muresana

Dacă se mai rezolvă și problema cu servirea mâncării la o temperatură potrivită, murăturile să fie murături iar piperul/erős pista să fie mai bine cântărit “ochiometric”, atunci vom spune că meniul zilei aici este bun.

Raportul calitate/preț este unul bunicel, preț/meniu este de 14,90 lei, meniul având inclus desert și pâine de casă. Prețul berii, la 500 ml, este de 5 lei.

Vă propunem să încercați meniul zilei la Restaurant Casa Mureșană!

Meniul zilei pentru ziua de mâine, pomâine și așa mai departe îl aflați accesând meniulzilei.info

Poftă bună!

Post a Comment