Târgu Mureş
25 Jun, Tuesday
22° C
TOP

Review Meniul Zilei Restaurant Dona

A venit și rândul restaurantului Dona pentru a fi vizitat de către noi!

Am mai mâncat la Dona, nu meniul zilei adevărat, și putem spune că am fost mulțumiți. Vă spunem și vă arătăm cum este meniul zilei, din punctul nostru de vedere, indubitabil.

Restaurantul era destul de plin la ora la care am ajuns noi, în jurul orei 14, dar am găsit și noi o măsuță liberă la etaj unde să mâncăm meniul zilei.

Ne-am dat repede seama că la Dona meniul zilei ți-l iei singur. Te duci frumușel la tanti jos, îți faci singur meniul, combini felul unu și doi așa cum vrea stomacul tău, plătești pe loc și te duci frumușel la masă, cu tava plină și mănânci liniștit.

IMG_6620

Aici aveți meniul zilei de astăzi:

  • Ciorbă cu perișoare
  • Ciorbă de fasole verde
  • Sote de mazăre cu piept presat
  • Cotlet holsten
  • Cartofi aurii
  • Varză călită
  • Salată
  • Desertul casei
  • Pâine inclusă

Ciorba aleasă de noi a fost cea de fasole verde care a fost suficientă cantitativ, potrivit de caldă, condimentată bine și consistentă. Pe scurt, ciorba a fost bună.

Felul doi a început, pentru amândoi, cu un mare minus – mâncarea rece!!IMG_6617

Cartofii aurii reci dar bine preparați, cotletul holsten rece… Este greu și nu bun, gustos să mănânci carne de porc cu ochi și brânză deasupra rece…ochi rece…Nu este bun deloc!! Soteul de mazăre și pieptul presat la fel, reci! Bine preparate, condimentate și cantitativ porția a fost mare. Mult mai bun ar fi fost felul doi dacă mâncarea ar fi fost bună!! Ca salată am avut câte un bol mic cu castraveți murați.

Nu a fost rău felul doi dar mult mai mult ne-ar fi plăcut dacă temperatura mâncării ar fi fost una corespunzătoare.

IMG_6623

Debarasarea a mers repede și am putut să ne mâncăm micul desert în voie. Câte o bucățică de pandișpan cu ceva…fruct. A fost bunicel desertul.

Putem spune că am mâncat bine la Restaurant Dona dar, după cum am mai spus, dacă era mâncarea mai caldă…ar fi fost și mai bună.

Restaurantul era curat, mirosea, nu putem spune că nu, a mâncare iar muzica…nu știu cine era la “butoane” dar chiar nu a fost bine din acest punct de vedere: muzica era prea tare și absolut deloc potrivită unui restaurant!

Servirea a fost promptă, doamna de la meniul zilei s-a mișcat foarte repede iar debarasarea a mers bine, de-asemenea.

Raportul calitate/preț este unul bun, preț/meniu este de 13,9 lei. Meniul are inclus desert și pâine din partea casei iar faptul că îți poți face propriul meniu alegând din preparatele meniului zilei, este un plus.

Vă facem sugestia să mâncați meniul zilei la Restaurant Dona și să ne spuneți cum vi s-a părut mâncarea.

Meniul restaurantului pentru următoarele zile îl găsiți accesând meniulzilei.info

Poftă bună să aveți!

Post a Comment